Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ток, не пали, Помпата показва 7.3бара налягане - решен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: Има ток, не пали, Помпата показва 7.3бара налягане, даже

tsanibaytchev написа:
    Здравейте,Излязох с колата, обиколих града, върнах се, беше загряла, след 2 часа се качвам и три дни не можем да я запалим. Първо мислих, че горивото е замръзнало, макар че беше само -4, днес извадихме тръбичката от горивния филтър към помпата, пъхнахме я в шише с нафта, никакви признаци да припали. Иначе ток има силен. Дойдоха с лаптоп да видят за грешки, няма никакви грешки измериха налягането на рейката от 5 до 7,3 бара, когато върти стартера - никакви признаци на живот. Сега ми викат, че е дюза или разпределител, но ако е дюза, другите 3 няма ли да работят? Никакви признаци не е давала преди това, нито е прекъсвала, работеше си перфектно и изведнъж умря.Моля ви помагайте със съвети, защото съм на ръба вече. В 4 сервиза не знаят какво да я правят.
    Аз като гледам как са процедирали за локализиране на проблема си вадя изводи за абсолютно непознаване на системата за хранене на двигателя.Дано колегата се вслуша в дадените му съвети и направи правилните процедури.
    Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

Благодаря на всички, които се включиха да помагат. Оказа се помпата в резервоара. Колегата FGRC беше прав!
      Фиат Брава 1.9 JTD 105 99'

Коментар

tsanibaytchev написа:
        Благодаря на всички, които се включиха да помагат. Оказа се помпата в резервоара. Колегата FGRC беше прав!
        Сега разкажи в детайли какво се оказа и как го оправи ? Смени помпата ли ?
        04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Working...
        X