Нещо засегна ли се? еми това си е реалността... Фиат евтино и трошливо... може и да има рязНемско здраво и скъпо.... а и последните години и имат бая ряз
Жена и кола се взимат на късмет. Това значи, че всички са трошливи и т.н.
Забравих да кажа, че колата, която съм виждал да работи някак си, без подкачваща помпа, беше турбодизел, а не комън рейл.
Там има круша и помпата си дърпа сама.Поздрави.
а какво означава да въртиш 10 минути докато запали .... да пуши ту челно ту бяло... а като я сръчкам отзад да се дига черва мъгла и да не бяга като италианско? TD 100като напомпиш крушата и нафтата да бяга нанякъде и да остава въздух ? eи писна ми да пиша симптомите тук и там нямали някой да каже нещо което не съм пробвал
Забравих да кажа, че колата, която съм виждал да работи някак си, без подкачваща помпа, беше турбодизел, а не комън рейл.
а какво означава да въртиш 10 минути докато запали .... да пуши ту челно ту бяло... а като я сръчкам отзад да се дига черва мъгла и да не бяга като италианско? TD 100като напомпиш крушата и нафтата да бяга нанякъде и да остава въздух ? eи писна ми да пиша симптомите тук и там нямали някой да каже нещо което не съм пробвал
Крушата има възвратен клапан,най вероятно съчмен не знам при теб как е ,ако не работи ти връща горивото и след това докато подкачи.........А и въздух.....
Крушата има възвратен клапан,най вероятно съчмен не знам при теб как е ,ако не работи ти връща горивото и след това докато подкачи.........А и въздух.....
Пробвах със шишенце като игхорирах крушата............ не пали бракмата пак :D
на колегата за немския дизел мога да му кажа -много поздрави.а n75 при фолксваген,а лайняната помпа-дюза, а защо вече се смириха с комън рейла на глупавия в кавички фиат.хайде да ги е-а във тъпите шваби-коне с капаци.а защо ли и сузуки вече слагат двигатели на фиат
Моля, нека се придържаме към темата. В този форум сме се събрали хора, които по един или друг начин обичат марката. Като всяка кола - и нашите се развалят и искат точните ремонти. Това не значи, че трябва да се плюе по марката. Който го прави - просто няма място тук. Нека си търси помощ на друго място.
Оставете го човека,той така или иначе скоро ще дойде,ще разберем каква му е болката и дали Фиата не може да върви!А пък ако толкова му е писнало от нея може да ми я остави.Няма да откажа коледен подарък! :D
Дига ли 300 бара като въртиш ? Датчика на обороти отчита ли ? В Добрич има фиат сервиз в краен случай, с екзаминер могат да ти я видят къде и е проблема.
Моля, нека се придържаме към темата. В този форум сме се събрали хора, които по един или друг начин обичат марката. Като всяка кола - и нашите се развалят и искат точните ремонти. Това не значи, че трябва да се плюе по марката. Който го прави - просто няма място тук. Нека си търси помощ на друго място.
Момчето нямя предвит че не харесва марката, просто явно е разочарован от нея И ИМА ПРАВО ДА СЕ ИЗЕВА МНЕНИЕТОно понеже ти си ШЕФ на някво форумче за фиат и го взе при сърце чак го блокира хахахахаЯ се стегни малко е момче не си бог и фиат не е поршеВСЕКИ ИМА МНЕНИЕ И НУЖДА ОТ ПОМОЩ ТУК!!! Ако неможе да СИ ГО КАЖЕ И ДА МУ СЕ ПОМОГНЕ ЗАЩО Е ТОЗИ ФОРУМ ? и понеже сега и аз ще ти стана НЕПРИЯТЕН И МЕН ЩЕ БЛОКНЕШ хахахаххахахахаПоздрави
Re: Има ток, не пали, Помпата показва 7.3бара налягане, даже
Diesel написа:
...Това не са коли....................
Моята я карам вече 74,000 км. и освен картер и шлайф на главата по-сериозни проблеми съм нямал.Колегата с проблема: Опита ли всички, което предложихме в темата ?
Коментар