Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дали ми се е скапал термостата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

chaveto написа:
    BO написа:
    Този въпрос съм го пропусна, съжалявам.Минава през контролер. Даже ако ти е интересно мога да снимам и да ти покажа кое управлява стрелката, но излизаме от темата на разговора.
    И какъв е начина този контролер да се накара да работи както при мен?За събота си намери Либра на която да направиш клип и след това може да го споделиш тук.
    Преди събота може ли? Примерно горното мнение.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Горното мнение не е твое. Също така нищо не се разбира от това клатене. Застава се на място и с диагностичната програма. Апарата се слага пред самият уред не на ебем ти страна. Снима се при 80*С и след това като стане и на 90*С.

Коментар

chaveto написа:
        Горното мнение не е твое. Също така нищо не се разбира от това клатене. Застава се на място и с диагностичната програма. Апарата се слага пред самият уред не на ебем ти страна. Снима се при 80*С и след това като стане и на 90*С.
        Не можеш с диагностична програма, или не с повечето, които са на пазара. Това ти е грешката и ще се убедиш по трудния начин.За събота разбираме ли се както казах, че времето е много малко, за да намеря повече от 3 коли?
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

парно

Колега,сигурно има въздух в малкия кръг.

Коментар

Working...
          X