Защо проблема трябва да е при мен. При мен проблем няма. Либрата ми е на 100% изправна. Кое управлява стрелката на таблото?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дали ми се е скапал термостата
Collapse
X
-
BO написа:И аз наблюдавах едно браво и стрелката се движи така, както описах по-горе.Или при теб има проблем, или има някаква незнайна модификация.
Коментар
-
chaveto написа:Защо проблема трябва да е при мен. При мен проблем няма. Либрата ми е на 100% изправна. Кое управлява стрелката на таблото?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:chaveto написа:Защо проблема трябва да е при мен. При мен проблем няма. Либрата ми е на 100% изправна. Кое управлява стрелката на таблото?
Коментар
-
BO написа:Таблото си го управлява.Щом ти си единствения с тази аномалия, това означава, че имаш проблем, а не си изключение.
Коментар
-
chaveto написа:BO написа:Таблото си го управлява.Щом ти си единствения с тази аномалия, това означава, че имаш проблем, а не си изключение.A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:chaveto написа:Няма какво да залагам. Дават го от 2 до 9мг. колата е сложена точно на мин. Много хора ми казаха, че трябва да е около 4-5мг, но просто така е оставена колата. Помпата е ремонтирана и на този етап не искам да я пипам. Защото още има проблем и ако я разбутам.... няма да мога да си търся гаранциятаНаправи си горивото на празен ход, без консуматори при температура на мотора поне 80 градуса да е 2.5-3мг.chaveto написа:Не съм съгласен. На 80*С е под числото 90 на 88-89*С е по средата на числото 90.
Коментар
-
chaveto написа:BO написа:chaveto написа:Няма какво да залагам. Дават го от 2 до 9мг. колата е сложена точно на мин. Много хора ми казаха, че трябва да е около 4-5мг, но просто така е оставена колата. Помпата е ремонтирана и на този етап не искам да я пипам. Защото още има проблем и ако я разбутам.... няма да мога да си търся гаранциятаНаправи си горивото на празен ход, без консуматори при температура на мотора поне 80 градуса да е 2.5-3мг.chaveto написа:Не съм съгласен. На 80*С е под числото 90 на 88-89*С е по средата на числото 90.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
chaveto написа:Аз също мога да дойда с 1-2-3-4-5 Либри, това обаче нищо не доказва. По напред те питах за датчика и уреда на таблото, нищо конкретно не каза. Обясни по подробно кое как работи. Датчика директно ли командва уреда или минава през контролер.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
BO написа:Този въпрос съм го пропусна, съжалявам.Минава през контролер. Даже ако ти е интересно мога да снимам и да ти покажа кое управлява стрелката, но излизаме от темата на разговора.
Коментар
-
По рикуест качвам едно клипче, ама си признавам, че последните 3 страници не съм ги чел.http://youtu.be/Il3amoOH1XAF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар