Не си заслужава ремонта, даже няма какво да го кормиш старият, само сваляш маркуча. Колегата Коцев има много хубава тема със снимки точно за Стило.А иначе с такива термостати се движат моята кола, тази на бащата, две Стило на приятели и то вече по няколко години.
Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Колега лично аз преди 4 дни набих от Рено 5 на моето Стило.Термостата отваря на 83 градуса,умишлено го взех на такъв градус,просто презастраховка.Засега нямам никакъв проблем.Има много хубава тема със снимки,внимавай само да не го обърнеш на обратно,че тогава ще се вкараш в неприятен филм.Ако решиш да слагаш такъв търси от Рено 5 1.4!!Успех.
по повод големият и исторически проблем с въпросните темостати моля ако някой колега има такъв сменян и непотребен да ми го прати на символична цена за да опитам да го отремонтирам пишете на л.с.
правилно питам някой дали се е опитал да отремонтира като го разглоби
Разглобяването ще е най лесно, по трудно ще е да намериш елемент който да сложиш вътре и да направиш така, че щуцера на маркуча да се захване отново към тялото на термостата. Чупих едно тяло точно с такава цел и според мен не си заслужава. Не си заслужава от страна на труд..... С термостат от Рено си става много добре, единствено отпада намаляването на дебита към малкият кръг когато отвори термостата. Аз карам така от както съм купил либрата.
Коментар