Кошницата на помпата е цяла така ли ? Удрял ли си резервоара ? Провери за пластмасови/железни парчета на дъното на резервоара.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мареата гасне !
Collapse
X
-
ivel написа:обяснявам-пропуска фини частици,в следствие на което се задръства цедката и се повишава налягането в рейла и компа гаси мотора,нооооооо ако откачиш буксата на рейла,няма кой да мери налягането,компа влиза в авариен режим и палиш,нооооооо,много тракане и малко мощност
Коментар
-
и да давам на контакт няма полза,пали когато я дам на контакт и отвия гайката на маркуча от резервоара към филтъра и излизат страшно много въздух като излезе го затягам и колата пали.. после след известно време пак загасва и трябва същата процедура .. ? гълта въздух ама не може да се разбере от къде !?FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
ivel написа:така са те хубавите в кавички филтри.без почистване на регулатора няма да минеш.колегата nsn мисля го е минавал вече този път,но тези които не са само спорят,не че не може да е друго,но е много малкаBravo 1.9d 97г
Коментар
-
И колко е светлата част на тази цедка, че пък нищо да не ходи към дюзите А и веднъж питах в една друга тема и отговор не получих. Я да видим дали тук ще получа Помпата нагнетява към рейла а регулатора според мен трябва да стои паралелно на рейла и това което е в повече да го отклонява към резервоара. Ако е така какво общо има цедката на регулатора с дюзите
Коментар
-
а къде според теб остават фините частици,които задръстват цедката(остават в помпата и в рейла, а чистата нафта се връща назад) .нали точно заради тях не може да се разтовари рейла и налягането му се увеличава и колата гасне.именно поради тази причина като извадиш буксата на датчика на рейла няма кой да подава инфо на еку-то и мотора запалва,макар и тракайки повече.също след угасяне ако сти малко време да се разтовари рейла пак палиш-1км и пак същото
Коментар
-
колеги сега смених филтъра..и проблема си остава..както си кара и по едно време изгасва...давам на контакт отвъртам леко горната гайка на маркуча за да потече нафта и излиза доста въздух и после си пали ,до следващия път! моля някой колега да ми постне снимка къде точно се намира този датчик на рейла ? само той не е проверенFIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
fuel injekcion написа:колеги сега смених филтъра..и проблема си остава..както си кара и по едно време изгасва...давам на контакт отвъртам леко горната гайка на маркуча за да потече нафта и излиза доста въздух и после си пали ,до следващия път! моля някой колега да ми постне снимка къде точно се намира този датчик на рейла ? само той не е проверен
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар