Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мареата гасне !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мареата гасне !

Колеги една мареа 1.9jtd както си върви изведнъж изгасва и почва да бълбука в резервоара ? помпата е чистена .. маркучите около филтъра са здрави ! на диагностика нищо не показва ? от никъде не тече гориво ?
    FIAT TEMPRA 1.6 75HP

редовното-започваш с почистване на регулатора и смяна на горивния филтър.

Коментар

горивния е нов на няма и 2х км !
      FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

ivel написа:
        редовното-започваш с почистване на регулатора и смяна на горивния филтър.
        Не ти ли омръзна да говориш за този регулатор и горивен филтър или ти си го ползваш това за добър ден :D Колегата казва, че започва да бълбука в резервоара, това значи, че проблема е там. Провери кошницата, от там идва проблема с въздуха.

Коментар

извадихме кошницата ,помпата всичко е почистено... проверено ,маркучи здрави ! в кошницата няма проблем ! ? не знам каде да го търся ?
          FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

така чаве-ти не позна,а аз ти казвам че аз ще позная.така е повтарям се но е така.щом не датчик кв и на диагностика не изписва нищо.този филм съм го играл много пъти,също не спамя с теб.нека автора пише за решението на проблема и не остави поредната тема незавършена.

Коментар

както си работи идеално,гасне и няма палене... филтър нов ,маркучи здрави,помпата работи ,кошница всичко е изчистено.. гориво не тече ,почва да бълбука в резервоара ,мисля че връща въздух в резервоара ама не разбирам от къде го дърпа ?
              FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

и както няма палене току-виж след 3-4 мин запалва.казах ти проблема идва точно от скапания филтър,който е уж нов.почисти си регулатора,смени филтъра с друг и ще пееш.твоя регулатор е от тези с цедката.

Коментар

я ходи откачи буксата на датчика на рейла и виж дали ще запали и пиши

Коментар

Re: Мареата гасне !

fuel injekcion написа:
                    Колеги една мареа 1.9jtd както си върви изведнъж изгасва и почва да бълбука в резервоара ? помпата е чистена .. маркучите около филтъра са здрави ! на диагностика нищо не показва ? от никъде не тече гориво ?
                    колега като изгасне веднага ли пали?
                    Bravo 1.9d 97г

Коментар

след смяната на филтъра съм минати 2-хиляди км след като почва да прави мизерийте..
                      FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

така са те хубавите в кавички филтри.без почистване на регулатора няма да минеш.колегата nsn мисля го е минавал вече този път,но тези които не са само спорят,не че не може да е друго,но е много малка

Коментар

ще го погледна утре !
                          FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Идеята на кошницата е да не оставя помпата на сухо. Помпата остава на сухо за момент и вкарва въздух в системата.......След като изгасне дай няколко пъти на контакт да се обезвъздуши системата и виж дали ще запали. Също така може да споделиш и при какво количество гориво в резервоара го прави.
                            така са те хубавите в кавички филтри.без почистване на регулатора няма да минеш.колегата nsn мисля го е минавал вече този път,но тези които не са само спорят,не че не може да е друго,но е много малка
                            Хайде обясни ми като на прост човек филтъра какво общо може да има с бълбукането Филтъра единствено може да пропуска боклуци или да не пропуска нищо, демек да намали дебита на системата.....

Коментар

обяснявам-пропуска фини частици,в следствие на което се задръства цедката и се повишава налягането в рейла и компа гаси мотора,нооооооо ако откачиш буксата на рейла,няма кой да мери налягането,компа влиза в авариен режим и палиш,нооооооо,много тракане и малко мощност

Коментар

Working...
                              X