Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на двигател палио 1.7 тд

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Смяна на двигател палио 1.7 тд

Здравейте, колеги!Искам да попитам възможно ли е да сменя мотора на Fiat Palio 1.7td с мотор от lancia dedra 1.9tds и дали трябва заедно с него да сменя скоростната кутия и разни други.

Re: Смяна на двигател палио 1.7 тд

karry написа:
    Здравейте, колеги!Искам да попитам възможно ли е да сменя мотора на Fiat Palio 1.7td с мотор от lancia dedra 1.9tds и дали трябва заедно с него да сменя скоростната кутия и разни други.
    Добрия вариант е да е с кутията!!!Ще има доста разлики в окачването на мотора,трябва да се предвиди всичко!На мотора на Ланчата сигурно ще има имобилайзер на помпата! Трябва да се махне!Успех!

Коментар

Двигателя ще е заедно с кутията, стартер, турбо и т.н. Няма имобилайзер, клапана е открит. Проблема ми е, че от началото на декември имало някаква нова наредба в КАТ според която май не може да слагам по-голям мотор и то от друга марка автомобил. Затова ще отида до КАТ да разпитам, но след празниците.

Коментар

karry написа:
        Двигателя ще е заедно с кутията, стартер, турбо и т.н. Няма имобилайзер, клапана е открит. Проблема ми е, че от началото на декември имало някаква нова наредба в КАТ според която май не може да слагам по-голям мотор и то от друга марка автомобил. Затова ще отида до КАТ да разпитам, но след празниците.
        Ако нямаш да я продаваш, въобще недей се занимава с КАТ, сменяй и си карай.Второто нещо, да не е като идеш, и случайно може да стане, току виж се окаже ,че тая кола се издирва , доколкото чух, и четох някъде, от 2-3 години нашите катажий, били вързани към италианската информационна система за проверка на регистраций на автомобили, и много са случаите с крадени коли от Италия от преди 5-6 години, и ги хващат като идат дая прехвълят , тогава разбират че джамбазина който им продал колата ги е метнал.И почват мъките и ядовете, така че според мен е , въобще недей се разправя с КАТ, запази стария мотор за всеки случай ,и си житкай...... :D
        Fiat palio 1.7td

Коментар

Working...
        X