както се вижда проблема е в дюзите.нови разпръсквачи и газ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трудно пали при ниски температури - Фиат Брава 1,9JTD.
Collapse
X
-
дюзата втора употреба си е като котка в чувал.със смяна на разпръсквачи почти винаги става.клапанчетата вътре надали са за ремонт и те,но има сервизи които ги рециклират напълно.и това е вариант.иначе втора употреба ако се взема трябва да не са смъкнати от мотора,да го запалиш на студено,да загрее и да измериш количество връщаща нафта.иначе пари на вятъра
Коментар
-
nsn написа:ivel написа:както се вижда проблема е в дюзите.нови разпръсквачи и газ.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:nsn написа:ivel написа:както се вижда проблема е в дюзите.нови разпръсквачи и газ.Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
защо преценихме че са дюзи.първо имаме трудно палене с бял пушек на неизгоряла нафта.второ имаме сменени и работещи подгревни свещи.трето имаме двг,с изправна помпа и регулатор.четвърто имаме и хубава нафта.ЕМО е един от тези който много спореше за разпръсквачи,именно че били мн. здрави.здрави на кукуво лято.след 200 000-300 000 км няма дюзи които да са в нормите за излишно кол.нафта,независимо от марката на колата(говорим за комън -рейл).вярно е че на мерцедесите са много по-скапани,но това е друга тема.сега малко за ндсмиването на Емо-практиката е виждала коли със същите симптоми на непалене със заминали точно регулатори(НЕКОРЕКТНО РАБОТЕЩИ),както и заминали помпи за високо налягане)освен това мн.добре знаем че се започва с диагностика и никой не хвърля току така пари.вярно е също че понякога проблема излиза от нещо супер дребно,но от разстояние толкова
Коментар
-
много бих искал автора на темата да пище при развитие,за да не остава и тази тема във въздуха.искам също да питам Емо той дава ли от разстояние гаранция,като си стои пред лаптопа-естествено че не.всеки има право да дава мнения във форума ако ще и да са некомпетентни.също като гледам темата никой не е дал некомпетентно мнение,така че не виждам смисъл от словесни нападки.
Коментар
-
Трудно пали при ниски температури - Фиат Брава 1,9JTD.
Тръгнал съм да търся в Пловдив диагностика за този модел д-ли но аз също съм изумен ,че на всички работещи сервизи тук вдигат ръце и не дават никаква гаранция от какво ще е,естетвенно сега са празници и някои не работят но не съм очарован от факта ,че в такъв голям град все още не мога да попадна на точния човек.Продължавам с дерзанията за съжеление но нямам изход.Що се отнася до продължението на темата какво и да излезе бъдете сигурни ,че ще пиша! Последното мнение на колегата Emzo не е правилно (ако се наложи да се продава а-ла).Отношението и загриженаоста относно моя проблема ми хареса, така че каквото и да разбера ще ви информирам и надявам се това да помогне на други като мен ,поне да не се лутат.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар