Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трудно пали при ниски температури - Фиат Брава 1,9JTD.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е да ама на това видео колата не пали от липса на гориво.Докато върти на стартер тя въобще не изпушва отзад.При теб как е.
    Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

FGRC написа:
      Е да ама на това видео колата не пали от липса на гориво.Докато върти на стартер тя въобще не изпушва отзад.При теб как е.
      По добре да снима неговата щото според мен причините са други.
      Marea TD100

Коментар

.........

ок еи сега ще ви дам видео

Коментар

ne пали

Да се оплача и аз ,не знам защо се бях заблудил но проблема ми остава ,засега не е акумулатора и стартера.Имам един въпрос възможно ли е проблема да ми е от включвателя на стартера.

Коментар

При мен трудното палене и изпушване става само, когато забравя да подгрея свещите, а направо завъртя ключа на студен двигател. Пък и щом казваш, че под 4 градуса прави така, значи според мен е със сигурност подгряването. Видях белия дим, същата работа. Може да ти са нови свещите, но не значи че се включват когато трябва. При мен релето правеше проблем, като я купих, след като го смених съм нямал проблеми 5 години.
            Фиат Брава 1.9 JTD 105 99'

Коментар

Re: .........

Diesel написа:
              ок еи сега ще ви дам видео
              Обади се на лични на ,,Специалиста,,и той е от Сливен,мисля,че ще ти рареши проблема.

Коментар

Не пали Фиат Брава на студено!

Здравейте,вчера смених маслото на д-ля.Сложих му 5W40,смених маслен ,горивен и въздушен филтър и пак няма подобрение.

Коментар

а сигурен ли си че нафтата е добра.

Коментар

Преди време наистина слагам нафта каквато ми попадне но не ми правеше проблеми а сега слагам само от бензиностанций на ОМВ,Луккойл!

Коментар

да не би да не я караш и нафтата да е зареждана отдавна-сиреч като беше по-топло и да няма добавки в нея

Коментар

ivel написа:
                        да не би да не я караш и нафтата да е зареждана отдавна-сиреч като беше по-топло и да няма добавки в нея
                        За съжаление всяка доставка на нафта, в която и да е бензиностанция е "конкретен" случай. Т.е. Няма гаранция, че ако в началото на месецазаредиш добро гориво, в края на месеца на същата нафто-колонка ще е същото.За сега не е изчистен БГ субективния фактор - дистрибутор, превозвач, търговец...Разбирайте ме правилно. Горивото от ЛУК-ойл на изхода не е никак лошо. Какво се случва след това - само може да гадаем...и да усещаме.
                        A17DTС/S
                        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

И с лятна нафта трябва да палят, търсете проблема другаде, не в качеството на нафтата.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Той така и не написа какво е сменил по тая кола освен стартер,който вероятно му е най малкия проблем.А сега видях.че е писал за сменените неща.Май нещата отиват към компресия.

Коментар

Не е компресия,защото днес пак е карах в сервиз на Бош в Пловдив 2 часа,пичовете се чудеха,явно нямаше за какво да се хванат,мериха обратна нафта,гледаха дюзи,мериха налягане икакво ли още не и в крайна сметка проблема остана.Утре искат пак да я видят и таккаааааааааа..............!

Коментар

Пробвай да смениш датчика на коляновия вал. Ако намериш от друга кола просто за проба.При мен правеше проблеми и не винаги записваше грешка.
                                04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Working...
                                X