момчета знам че има какви ли не постове но в момента няма никакво време да гледам...става въпрос за пунто,окачването и външния вид са му задоволителни има и климатик-работещ...та проблема е следния двигателят е зле...пуши адски много като се напъне черно пуши не е сиво или синьо...в двигателя около рогове акумулатор-всичко е в сажди...като я покарах към 15 минути като че ли почна да загрява и ми светна лампата....е вярно ръчках си я но незнам за 4-5 минути ми свети лампата моля ако някой знае горе долу от какво е да сподели-ще почерпя .....другото което е хидравликата като се качих не виеше но като я покарах 15 минути почна да попристъргва май има теч....какво е мнението ви за 3200 заслужава ли си колата е 94-та пълен ел пакет хидравлики абс и всичко....благодаря ви предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
покупка на фиат пунто 1.7тд съвет за двигателя
Collapse
X
-
Ами тя цената ти подсказва сама по себе си.Гаранция че можеш да я купиш и за 3000 ако се пазариш,но после още хилядарка и отгоре не ти мърда.И пак ще имаш кола ама с доста нови части или рециклирани.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Re: покупка
kluchar написа:сега го прочетох че си е купил станалото станало да е караш повече безавариинои аз като докахах моята поръчах я по телефона правих някой ремонти акумолатор, зажуленото на калника си беше ремонт за 100лв и други Ако има един ключ направи си или поне свали кода от чипа да си го имашFIAT PUNTO 1.7TD & MAZDA 323F & LANCIA PRISMA 1.6I.E. & OPEL ASKONA
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар