Здравейте колеги.Имам проблем с подгряването, без значение дали колата е топла или студена, след запалване индикацията свети за 30 сек. в много редки случай обаче не свети.Като начало смених и 4-те свещи с нови Искра от Косера, резултата никакъв, продължи да свети.Релето пуска ток на свещите, проверено както и кабелите към тях.Днес се заиграх с колега от форума, който продава Стило на части със същия мотор.При него индикацията за подгрев не свети, взех от стилото 4-те свещи бош както и релето за проба, резултата същия Въпроса ми е има ли нещо друго което пропускам, защото аз се изчерпах.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto JTD - свети подгряване?
Collapse
X
-
Има поне една изгоряла свещ.Измери ги на кабелите който отиват към релето. Трябва да е кабела с 6 пина Ето и линк но е за Стило http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=62080
Коментар
-
Както казах колеги, проблема го имам от доста време.Първо купих новите свещи, но след като нямаше ефект, отворих и релето.Както колегата emzo е написал в темата, прегледах релето и контактната пъпка, но въпреки това пробвах и с ново резултата беше същия.Днес както ви казах, свалям свещи и реле от стилото, което пали без да индикира подгрева, но при мен светва.
Коментар
-
Какво е Пунтото с какъв двигател е.Само за 120кс свещите са еднакви със Стилото.Другите нямат нищо общо.Даи по точни данни за това Пунто и си сложи свещи такива каквито е предписал завода.При мен докато не сложих бошовските все си размахваше ключа компютъра.Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP
Коментар
-
FGRC написа:Какво е Пунтото с какъв двигател е.Само за 120кс свещите са еднакви със Стилото.Другите нямат нищо общо.Даи по точни данни за това Пунто и си сложи свещи такива каквито е предписал завода.При мен докато не сложих бошовските все си размахваше ключа компютъра.
Коментар
-
Ако ти е 188 дв. то свещите по БОШ са 0 250 201 053,а на Стило са 0 250 202 036 така,че нямат нищо общо.Това дават по ЕПЕР поне.Как си навил свещите на Стило не знам но ги дават с различна резба.Майсторите нещо те пързалят ми се струва.Резбата на твойте е 12по 1,25,а за Стило са 10 по 1 няма как да станат.Това са даннИ от сайта на БОШ.Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар