Здравйте и ме извинете за неграмотния постЗначи нещата са следните.... скоро сменях глава взех я от софия от колега в форума... не се наложи шлаиф главата беше добра и реших да пропусна другите неща.... да кажа само че лятото правих и авансаторен клапан течеше нафта и го ремонтирахаЗначи сложихме главата запалихме всичко нормално даже повече и колицата бягя но на сутринта едвам запалих.... това се почна в следващете дни... в последсвие папочна на моменти да става мудна и да пуши одзад сиво бяло и да се оправя в последсвиетака близо 2 седмици я карах и в един момент ми светна лампата та дюзата почна да чука мотора без никва мощт все едно не давам газзззв момента или да обувщим пали трудно след някоя друга минута въртене и като запали ако не стои 10тина минутки та обороти мотора започва да чука к да свети лампичката + да няма обортомер като стопли мотора колата се оправа + от вревме на време да подпуши... Закарах я при момчетата дето са ми правили авансаторния щото мислех че засмуква въздух и отърва нафтата.... имах добро мнение за тези момчета уж само със ГНП дюзи и т.н. се занимават но вчера ме разочароваха Като отидох но обяд видях че са сложили прозрачните шлаовки и нямяше нафта в тях казаха че пак си отървала... слага един клапан но като гледах как обездушават видях че клапанчето им не върши никаква работа и им казах че така няма да я оправят.... почнахме да въртим тя повече замря и ни запали... решиха да я дърпат... след като обиколиха квартала я докараха със чукащт двигател светнала дюза... почнаха да умуват че това е токов проблем... а до преди час мо кадваха че трабва да махна катализатора ххаахахаханакрая закачика маркуча от филтара към ГНП-то в едно шеше със нафта и излишната и колата спря да чука но пок вече беше стоплела.... решиха днес сутринта да видят така как ше запалиДнес ми званят и ми викат момче колата отървала нафтата в шишето и не пали ше махаш катализатора.... Пак споменавам че авансаторния клапан те са ми го правили щоото четох няколко теми да него със същите симптоми но все пак са попитамНякакви идеиии?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
TD 100 hp Fiat Brava 1.9 Трудно пали пуши и т.н.
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар