Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

RQ: Информация за Фиат Brava TD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

и аз карам тд100, но за цената може да се поспори, лично мое мнение е, че си зависи и от екстрите и годината на произвадство. иначе двгто съм чувал, че е добро - от предишния собственик - приятел ми е, зимата му палеше трудно - заради затоплителните свещи - иначе като ги смени - без проблем. чувал съм, че имат проблем с термостата и може да "позагрее", за моята знам, че е била така и е сменяна гарнитура на главата, но за щастие не е било по-сериозно(стискам палци де) - пали много лесно. чувал съм други дизели, които дори в това време палят по трудничко.иначе за турбината - при 2000 оборота нагоре до 3000 се усеща. за надеждността и аз ще се радвам да науча нещо
    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
    e30 forever!

Коментар

Абе да ви кажа как постигнах тоя разход от 6,6л - ами с крадена нафта, уж от бензиностанция. Един циганин я продаваше и викам айде да пробвам. Повече няма да повторя. Снощи си сипах Спринт Дизел на ОМВ и ви казвам колата литна. Коренна разлика. Не мога да й се нарадвам. Повече няма да си тровя колата с боклуци. В понеделник ще ви каза какъв е разхода като се върна от Русе и ако пак е висок ще ходя на диагностика.Иначе Бравата ми е с екстри - климатик, ABS, ел.стъкла и огледала, серво, датчици за износени накладки, намаляла спирачна течност, изгоренили крушки, няма само AIR BAG и кожен салон. Затова една цена от 6300-6500 лв за ТД 100 с читав двигател, е нормално. Всичко останало е надуване.

Коментар

doofiat написа:
        ... - ами с крадена нафта...
        еввала пич! обаче утре ако се изпуснеш че си си купил крадени фарове, джанти и/или нещо друго, да знаеш, че целио форум че те уважава мнооого....
        "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
        (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Здравейте,скоро си купих ФИАТ БРАВА 1.9 ТД,за сега сам доволен,но не мога да засека разхода,резервоара е много голям да го напалня целия.Колата е читава(99’ ,75коня)В началото изкочи един проблем,Спря ми километража-всички стрелки спряха,но пък лампите светеха,километраж,обороти,темп,и гориво. На много майстори ходих,всеки вика ново табло.Но намерих един еладжия,взе че си поигра и го оправи,оказа се грешка в компа.Сега като спре,пак,махам клемата и пак я поставям.Ако има информация колко струва ново ,Само циферблата със платката.Благодаря предварително. :D :D :D .не че не може да се кара така,само като инфо.Ако някой има и какво да каже за модела слушам.
          FIAT BRAVA 1.9TD-182A8.000

Коментар

гадно е така да ти се е//ва километража. добра колица е, след като си смених въздушния филтър имам чувството че ще уитна :D
            A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
            e30 forever!

Коментар

както можете да видите по-горе и аз съм доста доволен от моето браво 100 тд, ама така и така сте се събрали всичките дизелжии тука да ви питам:от няколко седмици насам ми се вдигна изведнъж разхода драстично. понеже не ми дава други признаци на неизправност, имам подозрения че или дневния километраж нещо не отчита коректно, понеже го забелязвам на няколко пъти да не зацепва след нулиране или тези по бензиностанциите лъжат неугледно, споделете вашето предположениесъщо така съм за смяна на филтри, може ли и от това да дава ефектпс ако админите сметната, да го сложат като нова тема
              Bravo SX TD100, 1997

Коментар

пробвай да ти зачистят грешките на някой сервиз!
                Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
                Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

simps написа:
                  както можете да видите по-горе и аз съм доста доволен от моето браво 100 тд, ама така и така сте се събрали всичките дизелжии тука да ви питам:от няколко седмици насам ми се вдигна изведнъж разхода драстично. понеже не ми дава други признаци на неизправност, имам подозрения че или дневния километраж нещо не отчита коректно, понеже го забелязвам на няколко пъти да не зацепва след нулиране или тези по бензиностанциите лъжат неугледно, споделете вашето предположениесъщо така съм за смяна на филтри, може ли и от това да дава ефектпс ако админите сметната, да го сложат като нова тема
                  Ще ти отговоря, ама нека преместят темата (може би в Консултации)!

Коментар

до doofiat: колега, създадох си тема в консултации, моля отговори там ето връзка http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...9796#89796пс. моите постове по тази тема, които са офф темата може да ги затриете
                    Bravo SX TD100, 1997

Коментар

Като изключим за една година смених турбо и скоростна кутия (не споменавам за дреболии, като носач, водна помпа, подгряваща свещ...) съм доволен! Специално за турбото-карайте винаги с хубаво масло и го сменяйте на 8-9 000км.
                      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                        Като изключим за една година смених турбо и скоростна кутия (не споменавам за дреболии, като носач, водна помпа, подгряваща свещ...) съм доволен! Специално за турбото-карайте винаги с хубаво масло и го сменяйте на 8-9 000км.
                        Аз от както съм взел колата, все на 8000 си го сменям, че единия път и на 7000.

Коментар

Аз още нямам FIAT но ми е интересно да разбера дали БРАВО и БРАВА са лесни за поддръжка , резервни части намират ли се лесно скъпи ли са ? Иначе БРАВО и БРАВА много ми харесват на външен вид а и от прочетеното да тук останах доволен :P

Коментар

Loko написа:
                            Аз още нямам FIAT но ми е интересно да разбера дали БРАВО и БРАВА са лесни за поддръжка , резервни части намират ли се лесно скъпи ли са ? Иначе БРАВО и БРАВА много ми харесват на външен вид а и от прочетеното да тук останах доволен :P
                            Ами колега, вземи се разходи из форума и прочети, вместо да задаваш толкова общ въпрос - при това в повече от една тема!
                            ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Working...
                            X