Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с термостата на Фиат Стило!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с термостата на Фиат Стило!

Здравейте, колеги!За смяна на термостат съм и понеже не искам да си купувам нов, тъй като си продавам колата съм решил да си слагам такъв от Рено 5. Въпросът ми е следния, доколкото разбрах, ще ми е нужен от Рено 5 1.4Д на 88 градуса, сега обаче ме интересува къде да отида да ми го сложат, понеже доста от сервизите искат да си работят с части само за конкретната марка автомобил, ако има някой колега, който да ми свърши тази работа с/у съответното заплащане да ми пише на ЛС! Става въпрос за Стилото от подписа ми.Благодаря предварително!
    Fiat Stilo 1,9 JTD '02

В наше село където и да отидеш все ще ти го монтират.Термостат на Behr не става, търси на Вернет.

Коментар

Как реши,че си за термостат?Колата принципно си загрява бавно.
      AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
      HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
      Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

iakvvu написа:
        Как реши,че си за термостат?Колата принципно си загрява бавно.
        Колега, стрелката изобщо не мръдва, то е ясно, че бавно загрява, но изобщо да не вдига Т и има ужасно слабо парно, от другата ми кола, която беше със същите симптоми пак се оказа термостат.
        Fiat Stilo 1,9 JTD '02

Коментар

Вернет са на 50:50 става:не ставаВзимай Бер и да ти е мирна главата.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Бер няма да стане за маркуча.

Коментар

Ооопс, мислех че за оригинален иде реч. Моя грешка, чета през редовете ....
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Колеги, здравейте отново!Снабдих се аз с термостат на Вернет от Рено 5, обаче сега имам огромен проблем, вече от няколко места ми отказват да ми го сложат, моля за съвет, ако се сещате къде бих могъл да го сложа, става дума за Сф, ще ви бъда много благодарен.Мерси!
                Fiat Stilo 1,9 JTD '02

Коментар

Ако карантията е като на Браво JTD (някой да каже), ето в тази тема, свали ръководството и действай. Не е кой знае какво. Ако мислиш че няма да се справиш, може на някоя форумна среща да се направи, ама времето е много кофти.
                  00' Bravo 105 JTD

Коментар

колега, лесно се слага, днес слагах на моето Стило, Вернет 86 градуса за маркуч, точно си става в маркуча, стига малко да си го загрялмога да ти пратя снимки къде се слагакато цяло е на маркуча, който е леко под кората на двигателя, в дясно гледано отпредсамо махаш скобата, освобождаваш маркуча, слагаш новия термостат с тъпото навътреслагаш му скоба, една и на маркучаи тестваш
                    FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

Working...
                    X