Колеги оня ден майка ми карала колата и се случило следното по нейни думи:Обортомера спрял да работи, започнала зверски да пуши бяло и започнала да прекъсва.След което светнала лампичката за дюзите и колата се оправила.Преди това пак се е включвала тази лампичка и започваше да трака повече като обортомера пак спираше да работи.Карах я на диагностика и ми казаха, че нямало връзка между буксата и компа, аз им се изсмях и си тръгнах и така и до ден днешен не и направих.Ко праим ся?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
TD100 пуши бяло , прекъсва и се оправя?!?
Collapse
X
-
Колега, може да ти е прекъснал датчика на дюзата на първия цилиндър. При мен когато ми дефектира този датчик двигателя на празен ход притриса все едно ще изгасне и пропушва, след това пак се стабилизира. Когато караш на скорост на моменти се губи мощноста. Измери и съпротивлението, по спомен моята беше около 110 ома, но може и да греша.FIAT Marea Weekend HLX TD100
-
Re: TD100 пуши бяло , прекъсва и се оправя?!?
Dimo_J написа:Карах я на диагностика и ми казаха, че нямало връзка между буксата и компа, аз им се изсмях и си тръгнах и така и до ден днешен не и направих.Ко праим ся?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Как ще се прекъсне , при положение , че преди 2 години и правихме диагностика в Ямбол и от там нататък не е барана.Нито има кой знае кави вибрации та да среже някой кабел нито нищо..Става въпрос за буксата под предния капак, дето се закача на компа.... друга букса незнам къде има за комп.Просто БОШ сервиз нямат необходимата програма явно.Ще я карам тия дни във Фиат сервиза да видим какво ще кажат.
Коментар
-
положението е следното: Карам нормално, без някаква закономерност колата придърпва веднъж лекичко, оборотомора спира да работи и отзад нищо не се вжда от бял пушек.Тогава колата започва и да прекъсва.След което светва лампичката за дюзите, колата се оправя, но трака зверски.Не след дълго всичко е по старо му все едно нищо не е имало.И докато стигна до компютърджията всичко се оправи и там не направи микаква магария.Май иска така да я карам
Коментар
-
Dimo_J написа:положението е следното: Карам нормално, без някаква закономерност колата придърпва веднъж лекичко, оборотомора спира да работи и отзад нищо не се вжда от бял пушек.Тогава колата започва и да прекъсва.След което светва лампичката за дюзите, колата се оправя, но трака зверски.Не след дълго всичко е по старо му все едно нищо не е имало.И докато стигна до компютърджията всичко се оправи и там не направи микаква магария.Май иска така да я карам
Коментар
-
http://vbox7.com/play:bc3cda37Колега вслушай се в думите на колегите....смени си датчика...и аз го имах този проблем на Бравата тд100...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Re: TD100 пуши бяло , прекъсва и се оправя?!?
Dimo_J написа:започнала зверски да пуши бяло и започнала да прекъсва.След което светнала лампичката за дюзите и колата се оправила.Marea Weekend TD100 ELX '97
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар