Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем с дебитомера

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дръжте се сериозно, като го казвам без да се заяждам и 30 000км да не е сменян, въздушния филтър НЕ може да е причина за записване на Р0101Остава варианта мафа да е минал покрай бош или сензора да не е 044.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Казва,че е оригиналния а по номера,който е записал е същия.Предполагам,че това е новия сензор и трябва да е 044.А какво точно означава P0101.Не е ли за проблем във веригата за определяне на масата и плътноста на въздушния поток.
      Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

аз също смятам че не е от филтъра,но е добре да вземеш работещ и да пробваш дали ще записва грешка.не забравяй че много пъти се случва и нова част да е дефектна

Коментар

Той е написал данни от замерване на дебитомера,които са повече от перфектни.

Коментар

дебитоме ми е с гаранция и го сменяха с друг бош и с него грешката не се изтриваше

Коментар

Случайно да си със 140кс версия на двигателя?
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

не мисля 2001 г е колата 115 коня е незнам двигателя да е сменян но може и да има чип защото има промени по екуто

Коментар

Как виждаш промените по ЕКУ-то?
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

поне така ми казаха в сервиза в които ходя и че мойе да ми е сменян компа

Коментар

Лог на 3та предавка от 1400рпм до 4400рпм с газ до ламарината.параметри:rpmнапрежение на МАФ-аboost pressuredesired boost pressureСам ако не си помогнеш - няма кой, а майсторите бих ги сменил аз.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Отиде и тая тема без завършек като много други.Според мен модераторите трябва да ги трият,защото няма полза от тях.

Коментар

Working...
                        X