е па аз си го купих тоя дизел, щото много бЕга
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко оборота може да вдигне Улисе 2.0 ХДИ
Collapse
X
-
emzo написа:sa6obravoto написа:misho_ написа:sa6obravoto написа:...Сега сериозно какво е значението може или не може да вдигне над 4000 оборота, като след това ще отиде за ремонт? ...
Коментар
-
misho_ написа:Точно така. Аз алфата (156 1.9жтд 105) я сцепвах от каране със много настъпване и често до към 4600-700 натам нямаше смисъл в продължение на около година и си я продадох в апсолютно здраве, да не говоря със скудото какви неща съм правил , като него още повече не съм го пазил, и пак нямаше проблеми. това са пълни глупости да не се настъпва докрай щом ограничителя е сложен на 5200 значи до толко мога да я настъпвам без да се създадат сериозни проблеми освен по-бързо износване.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:В крайна сметка JTD105 със чип до колко мога да го товаря че да върви да взема да бия някой с тая кола аххаха аз го карам до 4000 :D нз до колко може кажете вие
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:В крайна сметка JTD105 със чип до колко мога да го товаря че да върви да взема да бия някой с тая кола аххаха аз го карам до 4000 :D нз до колко може кажете виеСитроен Ксантия HDI-110 +++
Фиат Брава ELX 1,9JTD-105 +++
Рено Лагуна 1 фаза 2 - 1,6 16v K4M
Коментар
-
garfunken написа:Bravo 1.9 JTD написа:В крайна сметка JTD105 със чип до колко мога да го товаря че да върви да взема да бия някой с тая кола аххаха аз го карам до 4000 :D нз до колко може кажете виеleave something of the happiness you bring
Коментар
-
Егати филмите Я мойто униджетче си го вкарвам в лютеницата до 5500 об без проблем. Сега да не скочите че не можело до толкова Мойто може. Бате ви Емо знае как - торк лимитъри,дюрейшън карти и т.н. Въпросът е друг. При тези обороти просто няма смисъл да се кара колата със стокова карантия. Иска си друго турбо,може и някакъв къстъм разпределителен вал,да се барне софта подобаващо и т.н. Стоковата турбина още на 3500 я няма никаква та на 5500 .....само чи пуши кат локомотив ако му е пуснато повечко горивце. Това лято реших да си покарам колата малко сток. Да ама не. Изкарах точно 3 дни и си върнах "мега" софта Градско горе долу се понасяше,ама на магистралата и извънградско - ужас. То едно бавно ускорение, чакам турбината половин час да направи фул бууст,резил голям . Ако бяха сложили някаква по-добра кутия и съединител, да кажем като C530, просто щеше да е.......... С ръка на сърцето заявявам че никога не бих заменил униджета с мулти,гига или тера-джет комън рейл.Искам само jtd100 мотор с C530 кутия и GTB1756VK турбина Това за коледа ако може
Коментар
-
Дали е нормално но вчера като карах Улисето и като съм примерно на 2000 об и карам с постоянна скорост и като дам газ колата се замисля около 2 секунди и чак след това започва да се ускорява,отделно че до едва вдига 4000 об.,Усеща се че набира но в началото е мудно не е веднага да се реже,може и да е нормално незнам
Коментар
-
naskomi написа:Дали е нормално но вчера като карах Улисето и като съм примерно на 2000 об и карам с постоянна скорост и като дам газ колата се замисля около 2 секунди и чак след това започва да се ускорява,отделно че до едва вдига 4000 об.,Усеща се че набира но в началото е мудно не е веднага да се реже,може и да е нормално незнамFiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
emzo написа:A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
naskomi написа:Дали е нормално но вчера като карах Улисето и като съм примерно на 2000 об и карам с постоянна скорост и като дам газ колата се замисля около 2 секунди и чак след това започва да се ускорява,отделно че до едва вдига 4000 об.,Усеща се че набира но в началото е мудно не е веднага да се реже,може и да е нормално незнамСитроен Ксантия HDI-110 +++
Коментар
-
garfunken написа:.................Улисето ти 16 клапана 110к.с. ли е? ....................Ситроен Ксантия HDI-110 +++
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар