Не мога да разбера кое е релето за подгрвните свещи, моля помагайте. Колата е пунто 1.9 ЖТД 85 20031.7. Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описателно. Редактирано заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде се намира релето за подгревните свещи? Punto 1.9JTD
Collapse
X
-
В този ред на мисли когато запаля колата на студено дори и през лятото реотанчето мига около 30 секунди след старт !!! Когато колата загрее и я загася и след малко пак запаля но е топла не мига един майстор ми каза че в такъв случай не били свещите !!! Питам аз тогава КАКВО ПОДЯВОЛИТЕ МОЖЕ ДА Е ??? Нямам проблеми тези дни с палене но ако температурите сатнат отрицателни тогава не знам !!!
Коментар
-
gaudinno написа:В този ред на мисли когато запаля колата на студено дори и през лятото реотанчето мига около 30 секунди след старт !!! Когато колата загрее и я загася и след малко пак запаля но е топла не мига един майстор ми каза че в такъв случай не били свещите !!! Питам аз тогава КАКВО ПОДЯВОЛИТЕ МОЖЕ ДА Е ??? Нямам проблеми тези дни с палене но ако температурите сатнат отрицателни тогава не знам !!!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
grosmaster написа:Колега, аз го имам този проблем от доста време и още не мога да го оправя, но на -22 миналата зима пали без грешка.Аз смених свещите и 4-те с нови и продължи да свети, пробвах и с 2 нови релета и резултата е същия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар