Здравейте.. Фиятчето прави проблеми с паленето... Когато си поиска спира да пали, но след като поседи извесно време пали все едно нищо не се е случило... Обаче работата взема да става по сериозна. Преди на място само си менеше оборотите, но вчера на единия светофар (от Варна съм) както си стоях и изгасня...врътнах аз пак ключа в бързината запали , минах си светофара и след 50 метра изгуби мощност и изгъсня (все едно няма газ колата)... Съмият двигател не затихна веднага , ами просто му падна мощноста и изгасня.. Във Варна където и да съм ходил не ми излизат грешки по-майсторите... Ходих и до Юниауто(bosh service) ,но там докато ми видяха помпата ,че е лукас и изобщо не пожелаха да я тестват... Та имам три въпроса...1. Къде има свестен майстор ,който може да ми каже какво и е точно на колицата..?2. Само в Пловдив ли се слагат на стенд тия Лукаси и каква е гаранцията ,че ще е успешен ремонта..?3. Има ли възможност за слагане на механична помпа...?Благодаря за вниманието..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с гаснене и палене Punto 1.9D 2000 г
Collapse
X
-
Re: Проблем с гаснене и палене Punto 1.9D 2000 г
vanko9229 написа:Здравейте.. Фиятчето прави проблеми с паленето... Когато си поиска спира да пали, но след като поседи извесно време пали все едно нищо не се е случило... Обаче работата взема да става по сериозна. Преди на място само си менеше оборотите, но вчера на единия светофар (от Варна съм) както си стоях и изгасня...врътнах аз пак ключа в бързината запали , минах си светофара и след 50 метра изгуби мощност и изгъсня (все едно няма газ колата)... Съмият двигател не затихна веднага , ами просто му падна мощноста и изгасня.. Във Варна където и да съм ходил не ми излизат грешки по-майсторите... Ходих и до Юниауто(bosh service) ,но там докато ми видяха помпата ,че е лукас и изобщо не пожелаха да я тестват... Та имам три въпроса...1. Къде има свестен майстор ,който може да ми каже какво и е точно на колицата..?2. Само в Пловдив ли се слагат на стенд тия Лукаси и каква е гаранцията ,че ще е успешен ремонта..?3. Има ли възможност за слагане на механична помпа...?Благодаря за вниманието..
-
Сондата съм я чистил... Казват ми ,че също може да е от имобилайзера... Както споменавам в първия си пост, при нито един майстор не ми излизат грешки....(3-ма за сега , 4тия алармаджия го издирвам, че си е сменил телефона)п.п. Забелязох ,че 1ва дюза леко капе, трябва да се свали главата... Възможно ли е тия ташъкларъци от нея да ги прави ??? Но пък ,не е от значение дали е топла или студена...
Коментар
-
за последните 3 месеца от както е почнала да ги прави тия магарии , сондата съм я отварял 4,5 пъти(само 1вия път имаше соп*лчета ).... Просто колата като реши ,че няма да пали и не пали...може да стой 5 мин и да запали , може и часове да и трябват.... Въздух от къде, сложил съм прозрачни маркучета и не се вижда да минават разни пришелци... Утре евентуално ще ходя при едни алармаджия ,който бил уж един от най-добрите във Варна и околията ( Дидо се казва)...
Коментар
-
Днес бях на диагностика и нищо хубаво не излезе....D60120 - нейзвестна грешкаP0500 -Vehicle speedP0510 - flowP0252 Rotor position trotle и така помпата ми е заминала на кино... Хъмм не си заслужава да я отремонтирам... Споделете дали е възможно от някой модел да взема механична и да сложа нея..? Другия варият е да го продам на части фията....
Коментар
-
vanko9229 написа:Днес бях на диагностика и нищо хубаво не излезе....D60120 - нейзвестна грешкаP0500 -Vehicle speedP0510 - flowP0252 Rotor position trotle и така помпата ми е заминала на кино... Хъмм не си заслужава да я отремонтирам... Споделете дали е възможно от някой модел да взема механична и да сложа нея..? Другия варият е да го продам на части фията....
Коментар
-
Специалист ние с теб говорихме по телефона даже във Вторник мисля ,че беше... Ще видим тия дни ще ходя до Alfaromeo сервиза и ще им я оставя да видим какво ще ми кажат те... Ако е този датчик на вала има два варианта (да търся някъде 2-ра употреба или да ти звънна за този който ти имаш и да се разберем за цена). Поздрави
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар