Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Странно потропване Пунто 1.9 ЖТД

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Странно потропване Пунто 1.9 ЖТД

Значи когато потеглям се чува странно някъде отпред и същото тропане се чува когато минавам през неравности или лоша настилка !!! Майсторите нямат идея какво е!!!!Ако някой може да каже нещо мерси предварително !!!!!!И как да разбера кое ми е релето за подгревните свещи ?????

При мен наскоро имаше подобен проблем и причината се оказа доста глупава - не ми бяха завити добре болтовете на гумата.
    Fiat - Stilo 1.9 JTD

Коментар

monstera написа:
      При мен наскоро имаше подобен проблем и причината се оказа доста глупава - не ми бяха завити добре болтовете на гумата.
      Ми да ти кажа проверих ги и аз се съмнявах в същото !

Коментар

Значи на тея Пунтаци (МК2) кормилните им рейки са разбити на повечето и тропат по неравности. Звука идва отпред отляво все едно е в краката на шофьота. Ако е тя много зор ще видиш, докато я смениш (те май някъкви втулки им се правят и се слагат на старата ама не съм много сигурен), аз моята съм я оставил да ми пее
        Punto mk2 1.9jtd HLX

Коментар

andrey_velikov написа:
          Значи на тея Пунтаци (МК2) кормилните им рейки са разбити на повечето и тропат по неравности. Звука идва отпред отляво все едно е в краката на шофьота. Ако е тя много зор ще видиш, докато я смениш (те май някъкви втулки им се правят и се слагат на старата ама не съм много сигурен), аз моята съм я оставил да ми пее
          Не е в краката човек отпред идва някъде тропането отляво така като се заслушам !!!

Коментар

Working...
          X