Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Водна Помпа 1.9тд теч.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Водна Помпа 1.9тд теч.

Здравейте искам да попитам имам марея 1.9тд и ми беше протекла водната помпа,след като и налях вода теча спря,вече 5-6 месеца карам така и няма теч.Въпроса ми е сега ако и налея Антифриз дали е сигурно,че ще протече,че не ми се сменя водна помпа сега.

Нищо сигурно няма на този свят . Освен да пробваш, ако протече сменяш, ако не караш. Ама трябва да се смени тази помпа, и да заредиш антифриз по-скоро, че сутрин вече е студено. Пърскалките на чистачките бяха замързнали сутринта.
    00' Bravo 105 JTD

Коментар

сменяй я и не се церемони

Коментар

Дето е текло, пак ще тече!
        Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

muns61 написа:
          Дето е текло, пак ще тече!
          Ще тече я ако му я сменят в някой убав сервиз и ремъка ще искат сменят ама дали ще го направят не се знае.Важна е крайната сума.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Бахти 300лв хич ги нямам сега за смяна на помпа,ремък,ролки освен да пробвам да налея антифриз и да видя кво ще стане

Коментар

vuldzhev написа:
              Бахти 300лв хич ги нямам сега за смяна на помпа,ремък,ролки освен да пробвам да налея антифриз и да видя кво ще стане
              Колега, има и добавки против теч.Аз преди ползвах на предната кола, карах я 2 години, проблем нямах, накрая я продадох .Пробвай с течна, те са по добри от разните му там прахчета, поне не дръстят радиатора.Кво ще те сбърка да направиш една инвенстиция , нали струват 5-10лв, аз даже на мойта и сложих профилактично ,поне няма да ми навреди.
              Fiat palio 1.7td

Коментар

Ще пробвам с течните,макар да им нямам доверие смесвам с антифриза и наливам нали?не запушват радиатора на парното нали?защото съм запушвал радиатор на парно само,че с прахчета де.

Коментар

Не прави тая грешка колега. После освен помпа ще сменяш и радиатор за парното.

Коментар

vuldzhev написа:
                    Ще пробвам с течните,макар да им нямам доверие смесвам с антифриза и наливам нали?не запушват радиатора на парното нали?защото съм запушвал радиатор на парно само,че с прахчета де.
                    Колега, както споменах по-горе, никакви прахчета, само течна!- принципа на действие при тях е друг, и въобще не запушват радиатор, освен теча. :D Незнам само за теч от помпа дали са ефективни, но то се пробва,без проба няма как да се разбере.http://www.youtube.com/watch?v=lqGTZ...eature=related
                    Fiat palio 1.7td

Коментар

Working...
                    X