Здравейте колеги, днес сменяхме термостата на Стилото и 2 изгорели свещи с 4 нови БОШ, но след това пак изписва грешка Р0380. Изчистихме я но пак излиза и казаха, че е заминало и релето. Може ли да се ремонтира или да го сменя с ново и от каде да го купя и колко струва.Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изгоряло реле на Стило 1,9 ГТД 2003г!
Collapse
X
-
Според мен трябва да забравим тия думи казали ,рекли.Ако в сервиз са ти казали че е релето ,поемат ли отговорност че като им доставиш реле и го сложат всичко ще бъде нормално ?Нагледал съм се и съм се наслушал на какви не истории.За това ти препоръчвам който твърди че е релето да си поеме отговорноста ако дефекта пак си остане.Струва ми се ,че би могъл да пробваш дали релето дава ток към свещите ,като мерниш било с уред или с пробна лампа дали при подаване на контакт и подгряване излизат 12в за към свещите .
-
ThE_PuNiSHeR написа:Отгоре на акумулатора има едни предпазители, провери тях. Единия от тях е за подгрева, трябва да е 50А.Samolet4eto mi - Fiat Bravo GT 1.8 16v 113hp, Fofos 1
Family car - Fiat Stilo SW 1.9 JTD 2003g 115hp
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=62080 Снимките са малко избягали ама .... ще схванеш идеята.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Ако някой от кабелите към свещите не ти дава хубав контакт пак ще ти показва на таблото грешката.Релето е БОШ и струва малко над 250лв. така,че огледай добре всичко.Свещите трябва да са сномер 0 250 202 036.Ако не са тези пак ще ти изписва грешка.Аз сложих такива и работата заспа.Един месец от тогава не ми изписва никаква грешка.Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP
Коментар
-
Демек , ако карам с Искра свещи , а не с Бош, ще ми записва грешка ? Я пиши малко по-сериозно (разбирай конкретно/точно), че някой ще вземе да ти повярва и ще даде една торба пари за Бош свещи =======@автора на темата, гледам търсиш вече релеЗамери ли напрежението на релето ?Замери ли съпротивлението на свещите на входа на релето, т.е. на кабелите ?F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Извади релето и го погледни може да е нещо лесно за оправяне.Samolet4eto mi - Fiat Bravo GT 1.8 16v 113hp, Fofos 1
Family car - Fiat Stilo SW 1.9 JTD 2003g 115hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар