Има ли някой, който да е зареждал с това ’чудо’ на Темпо или в някоя рафинерия?Замислям се дали да не пробвам да мина на биодизел и всички мнения ще ми бъдат полезни.Благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биодизел
Collapse
X
-
Логан
-
Логан написа:Я виж тук......разискваше се навремето...:http://www.dacia-bg.com/dacia/forum/viewtopic.php?t=25
Коментар
-
panda climbing написа:Няма ли някакъв интерес?
Alfa Romeo 155 1.8 8v MY Sport 95'
Alfa Romeo 155 T.SPARK 2.0 8V 92' & Браво 1.6 98'
Добло 02' 1.9 D- ех
Добло 06' 1.3 Mjet -ех
Коментар
-
из европа и южна америка много го карат този дизел, ама защото имат рапица и захарно цвекло да го произвеждат и е значително по-евтин спрямо нормалния, понеже еко таксите са му по-ниски.у нас цената му не е кой-знае колко по-евтина, а има по-голям разход, така че не е далаверакато сложиш и факта, че след първите 1000 км трябва да сменяш горивен филтър заради почистените утайкиаз не бих рискувалBravo SX TD100, 1997
Коментар
-
ако се интересувате, разтърсете се и в един друг форум четох доста подробна информация от един инжинер някаде около Козлодуй, който изкупува ползвано олио от фритюрници и си произвежда биодизел в гаража. доста навътре в нещата звучеше, но и неговия съвет бе, че ако не си сигурен в качеството на продукта, по-добре не си експериментирай, че може доста да си пре#$%@ двигателя. затова си го и произвежда самBravo SX TD100, 1997
Коментар
-
Здравеите и от мен,да ви кажа ве4е караме от няколко месеца един трактор с биодозел,и само за 2 минути му зе запу6иха филтрите,след тяхната смяна,ве4в няма гре6ка,засега сам доволен много,разхода падна,НО има само един недостатък,когато е много студено трудно пали.явно не са го доизмислили все о6е.трактора стува 50 000лв,така 4е ме бих рискувал с него,проверих не6тата,и засега сам доволен,ако имам проблеми 6е ви споделя какви са!Вместо 4 - Ч, вместо 6 - Ш! Толкова ли е трудно!? Българи ли сме или българо-чатъри!?kiro_of_the_day
Коментар
-
Re: Биодизел
panda climbing написа:Има ли някой, който да е зареждал с това ’чудо’ на Темпо или в някоя рафинерия?Замислям се дали да не пробвам да мина на биодизел и всички мнения ще ми бъдат полезни.Благодаря.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар