Колеги проблема е следният. Сменен е съединител комплект и тампон на скорости на Пунто 1.7Д. Отделя малко горе и има много солидни вибрации по цялото купе на празен ход, освен това се чува зверско чукане на аксиалния лагер и изчезва при натискане на съединителя. Дайте съвети моля, че съм в безизходица ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Солидни метални вибрации след смяна на съединител ?
Collapse
X
-
Солидни метални вибрации след смяна на съединител ?
CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"Етикети: –
-
То рано или късно , скоростите ще са на земята ;( Върти ми се из главата сменения тампон http://www.axm-auto.com/image_displa...42_b.50472.jpg и дали не трябва още някои да се смени. Съединителя работи добре с мек педал и леко горе ( което ще го коригираме ) Обяснявам си вибрацията до някъде другите тампони, но това чукане на аксиалния на свободна не мога да си го обясня особено много ....CSI in the CAR !!!
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
-
S_BANKOV написа:Ми да ти кажа може да не е от аксиалния лагер а от първичния вал на СК.CSI in the CAR !!!
Коментар
-
Съгласен съм, че всичко което е измислено от производителя не е случайно, и не смятам че съм по инженер , но така се получи. Вместо да улесни нещата, ги правеше невъзможни с променената си яйцевидна геометрия, причини много нерви, ...... и не ми остана избор Дайте ми съвет къде да търся проблема като се разглобява на ново всичко, има ли нещо хронично, нещо за което трябва да се внимава особено много ? Постоянно се убеждавам, че тая кола колкото повече се опитва да я прави човек, тя става все по-зле. Отчайвам се мн. сериозно и почвам да я намразвам вече.CSI in the CAR !!!
Коментар
-
ivel написа:хубаво е да разглобиш и виж как си сложил акс. лагерCSI in the CAR !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар