Това,че за всичко спориш не значи,че си прав.А що се отнася до вибрациите те се появяват когато планката под голямата гайка започне да опира в основата на тампона,тоест гумата е отпуснала и не може да задържи теглото на двигателя.Аз съм запресовал една гумена шайба м/у планката и основата на тампона и засега проблеми с вибрации нямам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило 1,9JTD 115k.c. вибрации?
Collapse
X
-
Спорд мен проблема не е в тампоните, въпреки че и аз съм сменил левия, над скоростната кутия.След като сложих една добавка за дизел, двигателя утихна, и вибрациите ми са доста по-малко!Следил съм оборотите, едни и същи са си, но с тази добавка, работи на място с по-малко вибрации.Добавката се казва STANADYNE. Един колега ми я донесе, каза че е от USA. На нея пише че е направина в Италия :DСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Разбира се и аз съм забелязял,че с хубаво гориво мотора направо спи а камо ли вибраций.В Гърция съм зареждал дизел от Германия/далавера/ е ми мотора не се чуваше и работеше спокойно не можех да му се накефа.Тука в БГ никога не е работил така.Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP
Коментар
-
Колеги,здравейте.Моето СТИЛО имаше също страшни вибрации.Колегата YAKVOO ми каза,че е от тампона под акумулатора(за което страшно му БЛАГОДАРЯ / и онзи ден го смених и о чудо колата стана друга.Почти всички вибрации и шум изчезнаха.Тампона е Фиатски-оригинален-Replasement модела и повярвайте колеги струва си парите.STILO-2003-115 HP-JTD Power
Преди ФИАТ БРАВА TD 75-98г.
Коментар
-
FGRC написа:Не може да е така,трябва да ти тресе и това е.ivel написа:всеки си има критеий за вибрации,едни смятат и най-малката вибрация за нещо не чак до толкова нормално,а други я смятат за нормалноF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:FGRC написа:Направи това което те съветва колегата.Големия тампон до агренажа е с маслена камера.
Коментар
-
Оригинален номер46847852 [Корекция на търсенето][Ново търсене]Резултати от търсенето Код 11-03-0480ITN ТАМПОН ДВИГАТЕЛ ПРЕДЕН хидравличен Каталожен № Марка Артикул Нал. 111-03-048011-03-0480ITN ТАМПОН ДВИГАТЕЛ ПРЕДЕН хидравличен 2149074149074MALO ТАМПОН ДВИГАТЕЛ ПРЕДЕН 33935739357PIRELLI ТАМПОН ДВИГАТЕЛ ПРЕДЕН хидравличен 45039050390BIRTH ТАМПОН ДВИГАТЕЛ ПРЕДЕН хидравличенFiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар