здравейте колеги закасах с моето стило при всяко палене ми ми светка лампатаза подгряванео и ми изписва preheat fault свещите са ми наред смених релето с ново оригинално на bosch и бушона ми е наред каде мже да е проблема преди време чистих таблото с бушоните при акумолатора и маи от тогава почда го прави редовно можели да сам разменил нещо моля помогнете вече не знам какво да правя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило - проблем с подгряването - РЕШЕНО
Collapse
X
-
Как разбираш,че свещите са наред.При мене работеха и 4те свещи но даваха малко разлика в съпротивлението.След като ги смених със бошовски спря да примигва лампата за подгряването.Не се наложи да се чисти грешката.Провери свещите от куплунга при релето.Трябва да ти дава 1ом съпротивление поне така беше при мене.Съпротивлението на свещите трябва да е 0,9 ома.При някои колеги се е налагало да се изчисти тази грешка.Провери си и релето.Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP
-
Когато я купих колата и я закарах във ВАНТОТРЕЙД смениха само 1свещ и резултата беше никакъв.3 години я карах така и като ги замерих работеха но съпротивлението не беше еднакво.Разминаваше се съвсем малко 0,7,0,8ома.Купих БОШ каквито са оригиналните за по 28лв-бяха някаква отстъпка защото иначе са 48лв. и за сега нямам никакви проблеми. Номера е 0 250 202 036.Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=62080Снимките са леко хванали пътя, но ги има в UK форума.Замери свещите, а съпротивлението да е от 0.7 до 1.2 Ома, че едва ли имаш уред дето да мери точно съпротивлениеF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=62080Снимките са леко хванали пътя, но ги има в UK форума.Замери свещите, а съпротивлението да е от 0.7 до 1.2 Ома, че едва ли имаш уред дето да мери точно съпротивление
Коментар
-
Може би за компютъра еднаквото съпротивление е решаващо за да не се наложи да се чисти грешката, но го казвам като неспециалист.При мен съпротивлението след като ги смених беше точно 1 ом заедно с кабелите на всички цилиндри и не се наложи да се чисти грешката.Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар