Фиат Улайс 2.0 HDI 99г.кога се включва печката за подгряване,при каква температура,дали трябва да е минус или и сега на това време като е 6,7 градуса тряб ва да се включва.При мен досега не се е включвала,колата я имам от 1 месец
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Улайс 2.0 HDI 99г.кога се включва печката за подгряване
Collapse
X
-
Мисля че печките са с часовник и я програмираш кой ден от седмицата в колко часа да се включи. Както каза колегата сутрин като влезеш вътре да ти е топло. Има и ръчно включване, ако някъде имаш по голям престой да не ти е студено включваш си печката. Иначе не съм чувал за такива сами да се включват при падане на температурите.Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS
Коментар
-
Айде първо кажи точно каква печка имаш и после ще се обясняваме кое как.Има нафтови има и електрически нагреватели.Webasto са нафтовите печки и те имат възможност и за автономна работа понеже са снабдени със собствена нафтова и водна помпа.При тях има възможност както и от дистанционно палене така и с таймер.Аз имам печка на БМВ-то си и тя няма такива екстри за пускане.Включва се като задам максимална температура за отопление или външната температура на въздуха е под 5 градуса.На Бравата си имах подгряване на антифриза и също бях много доволен от него.BRAVA 1.9 JTD 105hp+ EX
E46 320D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар