Здравейте от две седмици притежавам фиат брава и забелязах че на два пъти ми светва една индикация на таблото, и като се порових из нета разбрах че е за вода в горивния филтър. Светна ми два пъти на извънградско шофиране и веднъж на градско....трябва ли да се притеснявам от това и какво може да стане....мога ли да карам спокойно или да я карам на сервиз вече ??? Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вода в горивния филтър на Брава 1,9 jtd
Collapse
X
-
Re: вода в горивния филтър на Брава 1,9 jtd
total_damage написа:Здравейте от две седмици притежавам фиат брава и забелязах че на два пъти ми светва една индикация на таблото, и като се порових из нета разбрах че е за вода в горивния филтър. Светна ми два пъти на извънградско шофиране и веднъж на градско....трябва ли да се притеснявам от това и какво може да стане....мога ли да карам спокойно или да я карам на сервиз вече ??? Благодаря предварителноA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
-
total_damage написа:Благодаря колега ...ще пробвам с тази добавка а от къде мога да си я намеряA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Re: вода в горивния филтър на Брава 1,9 jtd
total_damage написа:Здравейте от две седмици притежавам фиат брава и забелязах че на два пъти ми светва една индикация на таблото, и като се порових из нета разбрах че е за вода в горивния филтър. Светна ми два пъти на извънградско шофиране и веднъж на градско....трябва ли да се притеснявам от това и какво може да стане....мога ли да карам спокойно или да я карам на сервиз вече ??? Благодаря предварително04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
На долния край на горивния филтър има датчик за водата. Разкачаш куплунга на датчика, развиваш датчика да изтече водата и после закачаш по обратен ред всичко. След това дай няколко пъти на контакт да се обезвъздуши филтъра. Колега ivel , таблото ли да ти снимам, за да повярваш?Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар