Здравейте колеги, имах браво 1,6 16V но го продадох по ред причини, сега искам да си купя пак Браво само ,че дизелово все пак горивата гонят върховни цени както знаем всички, а браво то ми легна на сърцето имам още 4 Италиански , но всички са бензинки и само една е дизел но е съвсем различен мотор.Та ако можете да ми дадете подробна информация за този тип двигатели, и за какво да гледам като го купувам ?Благодаря предварително .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за Fiat Bravo 1,9 JTD
Collapse
X
-
Използвай търсачката, моля те... Гледай да запали от първия път, оборотите да са стабилни, като тръгнеш без никаква газ - да не тресе, сякаш ще се разпада и гледай дали като се движиш и подаваш много плавно газ - дали осезаемо ще придърпва на втора с около 1100 до 1500 оборота. Опитай и с търсачката, има десетки теми точно с този въпрос.
-
ogi28b написа:Използвай търсачката, моля те... Гледай да запали от първия път, оборотите да са стабилни, като тръгнеш без никаква газ - да не тресе, сякаш ще се разпада и гледай дали като се движиш и подаваш много плавно газ - дали осезаемо ще придърпва на втора с около 1100 до 1500 оборота. Опитай и с търсачката, има десетки теми точно с този въпрос.Fiat Marea 1.8i 1998 г. Gazova uredba
Lancya Lybra 1.8i SW 1999 г. gazov injekcion
Коментар
-
Примерно тукИма доста дискутирани теми и за TD и JTD.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар