Здравейте колеги. Имам от седмица Стило 1.9 jtd и имам индикация на таблото oil level sensor failure. Моля някой, който знае кеде се намира куплунгът на този датчик, забит в картера, да пише или да се обади, а аз ще черпя. 0886 408049Къде се намира куплунгът на датчика за нивото на маслото на Стило?Редактирано заглавие.Модераторски екип на Fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде се намира куплунгът на датчика за нивото на маслото?
Collapse
X
-
Е букста не се ли включва в самия датчик, колега ?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
И аз имам същия проблем.@nikolamilchev - не знам къде е , но като принципна схема можеш да го погледнеш в Аутодата.При първа възможност ще се занимая. До тогава остава да чета тук .................Fiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan
Коментар
-
Deqn написа:Подобен проблем имам на Либрата. Но само когато е влажно времето. Мисля,че е замърсен. Ако го намериш сподели къде е.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар