Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

1.9JTD или 2.4JTD? Алфа Ромео 156

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

syfer написа:
    BO написа:
    syfer, за втори път чета, че нещо много си се хванал за тия лопатки на турбината.Все едно като турбото е с променлива геометрия, значи двигателя е по-добър.И сега като си спомена, че Алфа 2.4жтд-то е винаги с променлива геометрия, без значение от модификацията на двигателя какво ще стане
    Ще стане, че си спамер !Ако желаеш да ме вкараш в безмислена полемика няма да се получи.Казах каквото имам да казвам по тази тема.Поздрави,
    Ами мисля, че е добре тогава да си спамер, в този случай.Добре, че си каза всичко по тази тема. :D
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Еми аз да кажа че колата ще се кара предимно градско,да не кажа дори 90% градско,като на ден рядко падам под 30-40 км.Незнам най-много ме притесняват цифрите за подръжка защото всички покрай мен говорят колко скъпа била?

Коментар

syfer написа:
        1) 136 к.с. (по малки дюзи и турбина без променлива геометрия на лопатките, която турбина до колкото знам, не подлежи на рециклаж
        Ааа,не е така.Турбината си е с променлива геометрия,работи на налягане и не се управлява от ЕКУ-то.Също подлежи на "рециклаж" до толкова до колкото и останалите турбини.
        BO написа:
        ....че Алфа 2.4жтд-то е винаги с променлива геометрия, без значение от модификацията на двигателя.....
        Точно така.От 2.4 JTD 10V версиите само Мареа-та е с турбо,което не е ВНТ
        bouncehead написа:
        Еми аз да кажа че колата ще се кара предимно градско,да не кажа дори 90% градско,като на ден рядко падам под 30-40 км.
        Ми 1.9 JTD 8V 115 :P

Коментар

Тук някой запознат може ли да каже има ли разлика в полуоските на АЛФА РОМЕО 156 1,9 115 и същата версия 2,4?С триподи ли са и двете или?
          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

janyboy написа:
            Точно така.От 2.4 JTD 10V версиите само Мареа-та е с турбо,което не е ВНТ
            Не е само Мареа с 2.4 без променлива геометрия
            tyson написа:
            Тук някой запознат може ли да каже има ли разлика в полуоските на АЛФА РОМЕО 156 1,9 115 и същата версия 2,4?С триподи ли са и двете или?
            Тези от 2.4 са по-къси със сигурност.Не са с триподи като на Либрата.
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Re: +++ за 2.4 JTD.

emzo написа:
              chaveto написа:
              А какво е ако не е градско
              Добре, градско е, уточнявайте обаче за кой град.Защото пак го казвам ако на лицето Х , колата в град Y гори Z литра, в град по-малък от Y ще гори > от Z литра В тоя ред на мисли, аз мога да пердаша по околовръстното и да се похваля с 4/100 градски разход. Да, да.
              Еее, казвах ви аз че съм прав за разхода, ама вие - не та не... Крака ти е тежък...Всички ше ми кацнете :P
              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

4-ри еднакви мотоциклета, 4-ри стила на каране, един маршрут и накрая 4-ри различни разхода. А доста с които се возя си носят бензин в раниците и по някой път и той не им стига

Коментар

Working...
                X