Здравейте, след като продадох бравото отново се насочвам към италианското и по-конкретно Алфа 156 дизел. Понеже не мога да се ориентирам в онзи форум, а знам че и тук има колеги които са на ясно, да попитам за повече информация относно 1.9JTD и 2.4JTD (поддръжка,разход и т.н)?Редактирано заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
1.9JTD или 2.4JTD? Алфа Ромео 156
Collapse
X
-
Re: 1.9JTD
bouncehead написа:Здравейте,след като продадох бравото отново се насочвам към италианското и по-конкретно Алфа 156 дизел.Понеже не мога да се ориентирам в онзи форум,а знам че и тук има колеги които са наясно да попитам за повече информация относно 1.9JTD i 2.4JTD(поддръжка,разход и т.н?Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
-
Ако не те притеснява разход 10+/100 градско зимата и 8/100 лятото пак градско, вземай 2,4-то.Ако искаш по-икономичен мотор послушай Емзо."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
bouncehead написа:Ако само сипвам и карам не ме притеснява разход от 10.Въпроса ми е по-скоро към подръжката и някакви често срещани пробмели(ако има такива)?
Коментар
-
Като често срещани проблеми бих споменал на 2,4:1. Полуоски (триподи).2. Носачи (тампони на стаб.щанга).Всичко друго е до късмет. Моето мнение е, че като цяло предницата е слаба за нашите пътища...и особенно за "новите" части с които подменяме старите.."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
+++ за 2.4 JTD.
tyson написа:Ако не те притеснява разход 10+/100 градско зимата и 8/100 лятото пак градско, вземай 2,4-то.Ако искаш по-икономичен мотор послушай Емзо.предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
Настояща: Алфа Ромео 156 2.4 JTD 140 h.p.-върхът на сладоледа
Коментар
-
Re: +++ за 2.4 JTD.
syfer написа:Колега за да постнеш такъв разход означава, че си карал 156 2.4 JTD и можеш да дадеш обективна преценка.За да е налице разход, който си описал означава, че колата ти е дроб, че има чипове глупости и т.н.и че с една дума нещо не е наред.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар