Мигането се дължи на това, че ти е сменено таблото с такова от друга кола и най-вероятно е от бензинова. С proxy alignment-a няма да се оправи. Има 2 вида табла за тея коли, като разликата е в процесора вътре. За педала на газта мисля, че проблема ти е в ecu-то, но само предположение.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Придърпване на Fiat Punto
Collapse
X
-
.
Мъчи го и то много,не че и моето не го караме така ама дразни и в най-скоро време ще ми писне и ще го пери някой автосалон.Така по въпроса с подменените части,за пробата сме слагали от друга кола и комп и педал е файда никва.На другото пунто всичко 6 на моето на 2100об слагам колана да ме държи да не подскачам.А сега накъде Остана само помпата,имам под ръка от Палио но и то тресеше та не виждам смисъл да я пробвам.
Коментар
-
Re: .
kaloian311 написа:Мъчи го и то много,не че и моето не го караме така ама дразни и в най-скоро време ще ми писне и ще го пери някой автосалон.Така по въпроса с подменените части,за пробата сме слагали от друга кола и комп и педал е файда никва.На другото пунто всичко 6 на моето на 2100об слагам колана да ме държи да не подскачам.А сега накъде Остана само помпата,имам под ръка от Палио но и то тресеше та не виждам смисъл да я пробвам.Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар