Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Придърпване на Fiat Punto

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мигането се дължи на това, че ти е сменено таблото с такова от друга кола и най-вероятно е от бензинова. С proxy alignment-a няма да се оправи. Има 2 вида табла за тея коли, като разликата е в процесора вътре. За педала на газта мисля, че проблема ти е в ecu-то, но само предположение.

Коментар

също пробвай да пръснеш с контактен спрей самата букса

Коментар

фиат пунто

здравейте колеги имам фиат пунто 2000 г. 1,9 jtd и имам проблем с турбината понякога си работи нормално турбината а понякога не работи , на какво може да се дължи това ако може да ми отговори някой . Благодаря предварително
        kiko_densa

Коментар

Ех това прекъсване измъчи народа.Единственото което не съм сменил са педала на газта и компютъра. Всичко останало, ама наистина всичко е сменено и проблема си остана.Така и си свикнах да я карам и вече не ми пука много много.
          Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100

Коментар

.

Мъчи го и то много,не че и моето не го караме така ама дразни и в най-скоро време ще ми писне и ще го пери някой автосалон.Така по въпроса с подменените части,за пробата сме слагали от друга кола и комп и педал е файда никва.На другото пунто всичко 6 на моето на 2100об слагам колана да ме държи да не подскачам.А сега накъде Остана само помпата,имам под ръка от Палио но и то тресеше та не виждам смисъл да я пробвам.

Коментар

Re: .

kaloian311 написа:
              Мъчи го и то много,не че и моето не го караме така ама дразни и в най-скоро време ще ми писне и ще го пери някой автосалон.Така по въпроса с подменените части,за пробата сме слагали от друга кола и комп и педал е файда никва.На другото пунто всичко 6 на моето на 2100об слагам колана да ме държи да не подскачам.А сега накъде Остана само помпата,имам под ръка от Палио но и то тресеше та не виждам смисъл да я пробвам.
              Отговор веднагаПомпата на ГНП стенд работи без забележка.Сменил съм с нови:ЕГР,дебитомер, всички маркучи от резервоара до двг и обратно, филтри, резервоара почистен перфектно.Когато прекъсва има и пушек от зад, не знам дали сте му обърнали вниамние. Ако проблема беше в ДВГ щеше да го има постоянно => той отпада. Остават компютъра и педала или тяхната ел инсталация.Като пратиш колата в автосалон какви пари ще и вземеш 1500/2000лв ??? Има ли смисъл???
              Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100

Коментар

Working...
              X