Колеги имам следното питане.Възможно ли е да се монтира двигателя от заглавието и колата на фиат Стило комби.Не искам коментари, че не си заслужава и по добре да си купя стило.Схемата е, че двигателя ми е читав и не искам да си подарявам алфата апък все повече имам нужда от голяма и удобна кола.Като комби Стилото ми покрива нуждите, но не искам да си продам алфата без пари и после като купя Някое стило Милионник да умра от яд и да ремонтирам само двигатели.За това се замислям за подобна интервенция ако разбира се изобщо е възможна.Не разбирам от коли и двигатели.Ако евентуално ще се прави подобна замяна то тя ще е в сервиз без мое присъствие.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2.4 JTD 140 к.с. от Алфа 156 да се монтира на Стило комби.
Collapse
X
-
Re: 2.4 JTD 140 к.с. от Алфа 156 да се монтира на Стило комб
syfer написа:Колеги имам следното питане.Възможно ли е да се монтира двигателя от заглавието и колата на фиат Стило комби.Не искам коментари, че не си заслужава и по добре да си купя стило.Схемата е, че двигателя ми е читав и не искам да си подарявам алфата апък все повече имам нужда от голяма и удобна кола.Като комби Стилото ми покрива нуждите, но не искам да си продам алфата без пари и после като купя Някое стило Милионник да умра от яд и да ремонтирам само двигатели.За това се замислям за подобна интервенция ако разбира се изобщо е възможна.Не разбирам от коли и двигатели.Ако евентуално ще се прави подобна замяна то тя ще е в сервиз без мое присъствие.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Реклама
Collapse
Коментар