Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да разбера дали ЕГР-то стои затворен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как да разбера дали ЕГР-то стои затворен

Мотора е 1.3 mjtd и ЕГР клапана е набутан на кофти място.Затова само съм му откачил буксата и карам така. ФЕС регистрирва грешка, но на таблото лампа не не свети.Пуснах лог в движение и забелязвам че исканите стойности на егр вървят между 0 и 99 %А реалните дава че са между 0 и 66 % като най често стои на 66.Как Екуто го разбира това колко е отворен след като съм му откачил буксата?Това че стои на 66 показва че не затваря плътно ли?
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Re: Как да разбера дали ЕГР-то стои затворен

infineon написа:
    Мотора е 1.3 mjtd и ЕГР клапана е набутан на кофти място.Затова само съм му откачил буксата и карам така. ФЕС регистрирва грешка, но на таблото лампа не не свети.Пуснах лог в движение и забелязвам че исканите стойности на егр вървят между 0 и 99 %А реалните дава че са между 0 и 66 % като най често стои на 66.Как Екуто го разбира това колко е отворен след като съм му откачил буксата?Това че стои на 66 показва че не затваря плътно ли?
    Изкарай тръбата от смукателния колектор и ще разбереш дали не е заседнал в отворено състояние.Вярно че е на много кофти място ,но според мен гаранция за изолиране на системата е само планката.В този случай е не малко блъскане!Успех!

Коментар

По показанията на дебитомера!
      ALFA ZLODEO 156 2.4 JTD=140PS

Коментар

Само визуално, софтуера може да си показва, каквото си иска.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
        X