Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БраваЖДТ1.9 105 гасне.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

БраваЖДТ1.9 105 гасне.

Здравейте колеги.Имам нужда от помощ.От известно време Бравата палеше извънредно трудно и гаснеше в двизение.Трябваше да се смени регулатора за налягане на горивото.Смених го с регулатор втора употреба.Колата работеше нормално.Но след няма и един ден започнаха ядовете.Паля без пробле и след 10 метра гасне.Пак паля и пак сящото.Този път ,обаче паля доста по трудно.И след това пак гасне.На място колата не работи добре , оборотите играят,някак на тласъци.Когато и правих диагностика за не паленето проверихме дюзите датчика наколяновият вал и се оказа проблеме в регулатора.Забравих да кажа ,че ми светна чека за дюзите и свети постоянно.Гасне и като работи на място.И на края,когато изключа от контакт за да я загася не гасне веднага,а след около5 секунди.Моля ви да ми кажете ,ако можете ,каква може да е причината.Ще ходя утре на диагностика ,ако стигна,но все пак ме интересува и вашето мнение.Предварително благодария.
    Fiat Brava 1.9JTD2000g.

Провери клемореда на контактния ключ, така профилактично.

Коментар

свали регулатора и ако има цедка я изчисти хубаво със спрей и си смени веднага горивния филтър
      Bravo 1.9d 97г

Коментар

Всичко ,което ме съветвате вече е направено.Вчера (събота)ходих на диагностика и показа,че регулатора държи много високо налягане и компа гаси колата ,защото в противен случай ще избие някоя дюза.Поне така ми обясни майстора.Явно трябва да търся друг регулатор.Ако някой има нещо в предвид да пише едно лично.Благодаря.
        Fiat Brava 1.9JTD2000g.

Коментар

това е помпата високо налягане при мен беше саштото смених регулатора и дузите и не се оправи 4ак след като смених помпата

Коментар

още едно мнение че заедно с регултора смених и помпата пускаше стружки в горивото и след 2 фитъра се изчисти поне бях на далавера че ми продадоха помпа с регулатор а не само регулатор
            Bravo 1.9 jtd 1999

Коментар

сега и аз да кажа-колегата nsn е най-прав.изчисти регулатора и смени горивния филтър с качествен и всичко ще е ок.правилно са ти казали че проблема е от високо налягане в рейла.това високо налягане идва от запушената цедка на регулатора.

Коментар

Working...
              X