Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво 1.9 тд 100 прегрява меша нафта и масло!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Браво 1.9 тд 100 прегрява меша нафта и масло!

Колата си ми загрява попринцип от доста време но обикновено на по дълаг път като тругна знам как да я крепя и работата ми е много близо така че несъм се занимавал да я правя но сега ми излезна и друг проблем маслото стана с близа ч пръст повече в същото време някаде покрай 4-та дюза изхвърля масло маркуча който излиза от капака на главата се е скъсал доколкото видях и от него пуши леко казах ми че може и по малко масло да изхвърля от там!? Вчера обаче незнам дали е било чак толкова топло но за първи път от месеци насам загря много стабилно и не искаше да се охлади едвам съм я крапил 1 чертичка над средата! А и лампичката на маслото ми мига като загрее и е изкл=чена от скорост като е на скорост няма ядове! Нямам пари да я закарам на майстор но затова пък имам една марея със същия двигател разглобена кажете какво мога да направя сам?

А какъв е цветът на маслото и на какво ниво е разглобен двигателя на Мареата.Занимавал ли си се с ремонт на двигател.Ако не си ще ти бъде доста трудно.аТова си е почти основен ремонт.При всички случаи ще трябва да купиш комплект гарнитури и семеринги.Щом пуши от там двигателя е за ремонт.Как така бърка нафта с масло,освен дюзите да поливат цилиндрите.Нафтата се среща с маслото само при изгарянето в цилиндрите и няма от къде другаде да влезе.Опитай се да разбереш от къде се е увеличило маслото-там ти е проблема.Виж за блокирал термостат или запушен радиатор/външно и вътре/.
    Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

Working...
    X