Колата си ми загрява попринцип от доста време но обикновено на по дълаг път като тругна знам как да я крепя и работата ми е много близо така че несъм се занимавал да я правя но сега ми излезна и друг проблем маслото стана с близа ч пръст повече в същото време някаде покрай 4-та дюза изхвърля масло маркуча който излиза от капака на главата се е скъсал доколкото видях и от него пуши леко казах ми че може и по малко масло да изхвърля от там!? Вчера обаче незнам дали е било чак толкова топло но за първи път от месеци насам загря много стабилно и не искаше да се охлади едвам съм я крапил 1 чертичка над средата! А и лампичката на маслото ми мига като загрее и е изкл=чена от скорост като е на скорост няма ядове! Нямам пари да я закарам на майстор но затова пък имам една марея със същия двигател разглобена кажете какво мога да направя сам?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1.9 тд 100 прегрява меша нафта и масло!
Collapse
X
-
А какъв е цветът на маслото и на какво ниво е разглобен двигателя на Мареата.Занимавал ли си се с ремонт на двигател.Ако не си ще ти бъде доста трудно.аТова си е почти основен ремонт.При всички случаи ще трябва да купиш комплект гарнитури и семеринги.Щом пуши от там двигателя е за ремонт.Как така бърка нафта с масло,освен дюзите да поливат цилиндрите.Нафтата се среща с маслото само при изгарянето в цилиндрите и няма от къде другаде да влезе.Опитай се да разбереш от къде се е увеличило маслото-там ти е проблема.Виж за блокирал термостат или запушен радиатор/външно и вътре/.Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP
Реклама
Collapse
Коментар