Приятели, моля за съвет! Колата ми угасна по време на движение, заради липса на гориво. При угасването светна лампа на таблото, която изобразява дюза /според мен, но не съм сигурен  /. Впоследствие сложих гориво, но колата не запали, въртях докато ми падна акумулатора...Какъв може да е проблемът? Дали се дължи на това, че е дръпнала въздух или може да е нещо друго...Благодаря предварително за съветите!

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Фиат Браво не пали...

Collapse

X
- 

Благодаря, имаш ли представа какви пари е помпата?jenti написа:Закарай я на диагностика, лампата ти казва, че нещо не работи като хората и има записана грешка в ЕКУ-то. На диагностиката ще ти кажат какво е Вероятно е да ти е изгоряла помпата в резервоара след като си я оставил без нафта, но това диагностиката ще покаже Вероятно е да ти е изгоряла помпата в резервоара след като си я оставил без нафта, но това диагностиката ще покаже
 Коментар
Реклама

Collapse

)) Двигателят е JTD 105 к.с. Вафли ще има за всички, само кажете как да процедирам
)) Двигателят е JTD 105 к.с. Вафли ще има за всички, само кажете как да процедирам 
Коментар