Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моля дайте съвет за бус Fiat Ducato

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Моля дайте съвет за бус Fiat Ducato

Здравейте колеги, поздравявам Ви за хубавия форум!Не знам дали съм в правилния раздел, но тъй като не намерих това което ме интересувареших да пусна тема тук.Харесал съм си бус Фиат Дукато 2.8Д 98 конски силиИскам да Ви попитам...здрав ли е този двигател...какво ще кажете като цяло за този бус.Благодаря Ви предварително.

Никой ли няма впечатление от такъв бус?

Коментар

Аз имам наблюдения, но върху 2.5 мотора.Здрав(железен) мотор, на около 300000 по километраж, но надали са толкова.Но за съжаление стана 1 година откакто съм го взел(за 2000лв - 97ма година е) не съм сменял нищо и немога да те ориентирам откъм цени на части.Удобен е у вози меко.С предно е и зимата няма спиране.Ако искаш нещо повече да знаеш задай конкретен въпрос, че така е трудно да ти обяснявам за всичко.

Коментар

Здравей колега,Благодаря за инфото...и аз не знам какво точно да задавам защото никога не съм имал допир до тази марка.Обявата която ме блазни е тазиhttp://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...etailsКато купе и двигатели гледам че на външен вид Фиата е като Пежото и Ситроена.Така ли е в действителност?Благодаря!

Коментар

много добър и корав мотор слагат го и на френските пежо и ситроен вървят като луди само да е читав и да са се грижили добре за него гледаи добре все пак ще го вземаш на старо
          STILO JTD

Коментар

но не бих дал близо 5000лв за кола, която не стига , че не е регистрирана , а и няма климатик.

Коментар

На мен ми трябва товаропътнически бус...за работа няма да го ползвам като лека кола...имам си

Коментар

Много издръжлив мотор колега взимай го няма да съжаляваш.
                Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=93072

Коментар

Working...
                  X