Здравейте колеги, поздравявам Ви за хубавия форум!Не знам дали съм в правилния раздел, но тъй като не намерих това което ме интересувареших да пусна тема тук.Харесал съм си бус Фиат Дукато 2.8Д 98 конски силиИскам да Ви попитам...здрав ли е този двигател...какво ще кажете като цяло за този бус.Благодаря Ви предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моля дайте съвет за бус Fiat Ducato
Collapse
X
-
Аз имам наблюдения, но върху 2.5 мотора.Здрав(железен) мотор, на около 300000 по километраж, но надали са толкова.Но за съжаление стана 1 година откакто съм го взел(за 2000лв - 97ма година е) не съм сменял нищо и немога да те ориентирам откъм цени на части.Удобен е у вози меко.С предно е и зимата няма спиране.Ако искаш нещо повече да знаеш задай конкретен въпрос, че така е трудно да ти обяснявам за всичко.
Коментар
-
Здравей колега,Благодаря за инфото...и аз не знам какво точно да задавам защото никога не съм имал допир до тази марка.Обявата която ме блазни е тазиhttp://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...etailsКато купе и двигатели гледам че на външен вид Фиата е като Пежото и Ситроена.Така ли е в действителност?Благодаря!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар