Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

грешки при fiat stilo

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

грешки при fiat stilo

здравейте колеги имам проблем с моето стило давами грешка P0101 това е някакав датчик за ваздуха.смених дебитомера и пак не иска да се изтрие . колата почна леко да изпушва Моля за помощ от какво може да е мерси предварително

Провери MAP сензора.
    Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

този новия дебитомер дето си го сложил оригинален ли е? почисти си с контактен спрей буксата дето се включва към дебитомера.... изчистил ли си грешката след като си поставил дебитомера?
      FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

дебитомера ми е оригиналния на стилото просто до скоро бях с дебитомер от алфа 156 и като видях грешката реших че е от дебитомера затова си варнах оригиналният и сам го почистил с контактен спрей.а пак грешката не иска да се изтрие. а сашто така постоянно ми пишти че е прегряла и ми се пуска перката .смених дат4ика за температурата и от скоро почна пак да го прави от какво мойе да е

Коментар

Грешката си е MAFhttp://www.obd-codes.com/p0101Виж дали нямаш дупка някъде около сензора. Грешката се трие само с кабел за диагностика. Ако сензора показва само ниски стойности няма да пищи, но и ще пуши като комин. Пробвай да караш без сензор. Във форума е писано бая по темата.
          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

то и аз се самнявам в дебитомера но имам два и уж и двата работят пак като видях грешката реших че е дебитомера и го смених с оригиналният ми при което грешката не се изтри и лапто ми дава че ниско напрежението и наистина пуши.но преишния когато го сменихме работеше незнам ште ида при един жичкаджия и ще видя и ще пиша

Коментар

Провери захранващото напрежение към дебитомера.Това е грешка в обхвата на изпълнителната верига.Провери за лоша връзка от компа до дебитомера
              Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

проблема е решен вече смених дебитомера с нов и за сега няма проблеми благодаря за помоштаимам друг проблем от време на време ми свети че релето на подгряващите свещи не работи каде мойе да е проблема аз се самняжам че може някои от пиновете да се базика защото го прави рядко ако някои е имал сащият проблем и го е решил да пише

Коментар

Working...
                X