Все едно не съм те чул.Когато не работи колата колко е налягането в рейла.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
1.9 JTD Бензин в резервоара и възможни последици.
Collapse
X
-
То на капачката на резервоара си пише дизел така че трябва да е бил сляп ама както и да е. Закачихме колата на диагностика и там показва, че няма синхронизация м/у коляновия и разпределителния вал. Проверен е ангренажния ремък не е прескочил, сменихме датчика на коляновия вал и от него не е. По късно днес ще получа повече информация.Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 2000 г.
Коментар
-
reter написа:Колеги, работил съм 2 години на OMV. Не ми обяснявайте дали е възможно. Бензиностанцията не я бърка, все пак просто трябва да бръкне в джоба на пълнача.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:reter написа:Колеги, работил съм 2 години на OMV. Не ми обяснявайте дали е възможно. Бензиностанцията не я бърка, все пак просто трябва да бръкне в джоба на пълнача.Fiat palio 1.7td
Коментар
-
betuk написа:ntodorov написа:reter написа:Колеги, работил съм 2 години на OMV. Не ми обяснявайте дали е възможно. Бензиностанцията не я бърка, все пак просто трябва да бръкне в джоба на пълнача.Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Xaus написа:betuk написа:ntodorov написа:reter написа:Колеги, работил съм 2 години на OMV. Не ми обяснявайте дали е възможно. Бензиностанцията не я бърка, все пак просто трябва да бръкне в джоба на пълнача.Fiat palio 1.7td
Коментар
-
На колегата вместо бензин му сипали дизел.Покарал покарал около 5 км и колата изгасала.Като погледнал касовата бележка, пише си нафта.Колегата бил казал да му сипят от евтиния бензин, момчето му сипало от евтината нафта.Ако не беше жена му с него, ние нямаше нищо да нпаравим. Обаче тя, почна да върти телефони по бензиностанциите и да се оплаква.И какво се оказва.Бензиностанциите имали застраховки и ти поемали всички разходи.Дойде едно момче представител на веригата бензиностанции да види за какво става въпрос.Поемали ти репатрак и всички ремонти. В нашия случай ние сами си я дърпахме и сами си точихме нафтата.След като запали трудно колата , катализатора се беше напълнил с неизгорялата нафта и страшни пушилки. Добре че момчето беше на място да види за какво става въпрос. След което колата стана доста шумна.Та на колегата му платиха нов катализатор и труд. Възстановяват му горивото което е било в резервоара.Ако ви се случи нещо такова, обадете се в бензиностанцията и отивайте направо във фирмен сервиз, или някой друг по голям наблизо.Искайте им някъкъв документ който да обяснява какви са били повредите и какво е ремонтирано. Или поне нещо такова му искаха на него.И си събирайте бележки за всички разходи. А май искаха фактурите да са на името на бензиностанциятаТа така.Като потребители имаме много права, но никой няма интерес да ни информира за правата ни.Поздрави.Bravo JTD 105 '98
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар