Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем сЪединител

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем сЪединител

фиат пунто 1.9жтд трудно включва оделя наи доло и има празен ход на педала помпата която е на педала има ли как да се реголира или буталцето просто неизлиза до краи. Как тоцхно се обеваздушава защото педала е твард. Извинявам се но неоткрих инфо по вапроса сас помпите на саединитела. предварително благодаря

всичко си нахвърлял на посоки.за регулиране-няма.твърдия педал е признак за износен притискателен диск-сиреч си за комплект съединител.помпите не ги закачай-нищо им няма.

Коментар

ivel написа:
      всичко си нахвърлял на посоки.за регулиране-няма.твърдия педал е признак за износен притискателен диск-сиреч си за комплект съединител.помпите не ги закачай-нищо им няма.
      много благодаря за одговора и мен ме доведе на тази мисал но мислех че би могло да се регулира оделянето ще карам така докато може гадно е оделянето ниско долу. Пак благодаря

Коментар

bobo -vd написа:
        ivel написа:
        много благодаря за одговора и мен ме доведе на тази мисал но мислех че би могло да се регулира оделянето ще карам така докато може гадно е оделянето ниско долу. Пак благодаря
        По-добре побързай със съединителя, че после ще има и кутия да правиш.
        Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
        ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS

Коментар

Имам колега на работата със същия проблем беше се счупила на две няква пружина на самата помпа горе, смения със подобна и се оправи.
          Човекът е човек когато е на път.

Коментар

по принцип може да се регулира хидравличен съединител и начинът е следния:помпата където е на скоростите има едно метално лостче което натиска вилката сваляш това лостче и слагаш с 3-4мм по-дълго направено от болт със същия диаметър и ще закрепиш временно съединителя но си пази оригиналното лостче че като си смениш съединителя с нов ще ти е нужно иначе ще буксува успех с опита ако ти се разправя де
            Bravo 1.9d 97г

Коментар

Я първо провери дали не тече долното цилиндърче, или да има въздух в системата.
              Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

nsn написа:
                по принцип може да се регулира хидравличен съединител и начинът е следния:помпата където е на скоростите има едно метално лостче което натиска вилката сваляш това лостче и слагаш с 3-4мм по-дълго направено от болт със същия диаметър и ще закрепиш временно съединителя но си пази оригиналното лостче че като си смениш съединителя с нов ще ти е нужно иначе ще буксува успех с опита ако ти се разправя де
                те това е решението точно това имах предвид браво много ти благодаря ти колега

Коментар

muns61 написа:
                  парво не тече а второ как да видя като пробката за обеваздушаване е обла неличи интервенция не личи пробвах с тел в дупката като мислих че има сечма ама и така нищо

Коментар

lionov_1965 написа:
                    Имам колега на работата със същия проблем беше се счупила на две няква пружина на самата помпа горе, смения със подобна и се оправи.
                    пробвах да издарпам лосчето още на ван но не се получава така че мисля че са здрави прожините

Коментар

bobo -vd написа:
                      muns61 написа:
                      парво не тече а второ как да видя като пробката за обеваздушаване е обла неличи интервенция не личи пробвах с тел в дупката като мислих че има сечма ама и така нищо
                      пробката за обезвъздушаване е същата както за спирачките. Няма сачми. Просто има малък отвор който като завиеш и е стегнато се запушва. Намери начин да я развиеш например с клещи 3-та ръка и смениш щом е заоблена.
                      Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
                      ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS

Коментар

Tihomir78 написа:
                        bobo -vd написа:
                        muns61 написа:
                        пробката за обезвъздушаване е същата както за спирачките. Няма сачми. Просто има малък отвор който като завиеш и е стегнато се запушва. Намери начин да я развиеш например с клещи 3-та ръка и смениш щом е заоблена.
                        колега пробвах незнам защо е направена така но е фабрично така

Коментар

Колега, можеш ли да снимаш помпата? Има един модел, който се слага на Стило и той е без пробка. Издърпва се някак си маркуча от помпата, за да се обезвъздушава, но само са ми разказвали за такъв тип помпа, така че ти давам насока само какво да огледаш.

Коментар

Airfan написа:
                            Колега, можеш ли да снимаш помпата? Има един модел, който се слага на Стило и той е без пробка. Издърпва се някак си маркуча от помпата, за да се обезвъздушава, но само са ми разказвали за такъв тип помпа, така че ти давам насока само какво да огледаш.
                            тиа дни като имам време ще опитам удалжаване то на лосчето и ще снимам

Коментар

Working...
                            X