delete написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Браво JTD - не върви - РЕШЕНО
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Airfan написа:hamoto написа:Да направя едно уточнение!Бош не предлагат само патрон за дебитомера така ,че си направи извода какво ще си купиш! :D
Коментар
-
Бяха евтини преди време, после им вдигнаха цените почти двойно, така че забрави! Аз още се ядосвам че не си купих един резервен на времето, мислех че моят работи. Иначе си вземи оригиналем Бош, от "Киров" примерно. Идва комплект с търба, и задължително холограмен стикер. Мисля че инаше и някакъв сериен номер, който можеш да провериш на сайта им, дали частта е оринална.
Коментар
-
hamoto написа:Да направя едно уточнение!Бош не предлагат само патрон за дебитомера така ,че си направи извода какво ще си купиш! :DAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Да не отварям нова тема, ще пиша в тази. Аз карам с китайски дебитомер и не открих осезаема разлика във вървежа с новия и със стария който не работеше.Моля ако има някой колега от София с ЖТД което е с бошов работещ дебитомер да пише на лично с телефон да му звънна, за да ги разменим само за една проба.Моята кола върви като 1.4 75 коня кола :D 0 - 100 13 секунди и грам пъргавина не показва. Четох във форума на рено, че ако е мап сензор като го откачиш и колата ако върви по добре значи е мап-а. Откачих го стана по зле. Дебитомера като го откача и като е закачен не виждам голяма разлика.Благодаря ви колеги.мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
nikolce написа:Относно вървенето, доста хора казват че няма голяма разлика на тези мотори, че даже била незабележима. Иначе без работещ дебитомер, и аз правя от 0-100 за около 13 секунди.
мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
Здравейте, купих си втора рака оригинален бош от един колега от форума на алфа.Хора бедна ви е фантазията каква е разликата между китайския и оригиналния който не си знае даже километрите.С чисто новото китайче от 0 до 100 за около 13 секунди правехС БОШ дебитомера го засичам последния час на различни места (по обезопасени за по високи скорости ) 0 до 100 между 10.4 и 10.66Явно натискам по различно време копчето или има лек наклон на различните места.Колата осезаемо се усеща как се напомпва след 2к оборота. Няма да споменавам промяна в звука на мотора.
мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар