Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Непалещо 1.9 JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Заредих акумулатора, държах 20 секунди на стартер - не запали, а съобщението за липса на синхронизация между валовете така и не се появи пак.В петък ще я занеса при Румен, за да види какво и е. Като я оправят ще пиша какво е било
    Alfa Romeo 145 '00, 1.9 JTD

Коментар

Имам горе долу сущиq проблем като теб колега. Пробжал ли си q на скорост да запали, при мен само така стажа жече и докато работеше изжадих едно от маркучетата за обратната нафта и текна доста от него. Доколкото сум чел теми трqбжа еджам да капе. Напражи си тоq тест. Дали е жузмойно от запушени дузи да не пали на журтене? (изжинqжам се за латиницата от мобилниq сум)
      Fiat Bravo JTD '99

Коментар

jenti написа:
        Имам горе долу сущиq проблем като теб колега. Пробжал ли си q на скорост да запали, при мен само така стажа жече и докато работеше изжадих едно от маркучетата за обратната нафта и текна доста от него. Доколкото сум чел теми трqбжа еджам да капе. Напражи си тоq тест. Дали е жузмойно от запушени дузи да не пали на журтене? (изжинqжам се за латиницата от мобилниq сум)
        Махни всички маркучи за обратното гориво от дюзите и като въртиш на стартер нито една не трябва да връща от там гориво. Ако някоя пръска от там докато въртиш на стартер от нея ти се губи налягането и не пали.
        Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
        Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

губите и двамата налягане в рейла в следствие на износени игли на разпръсквачите.или нови разпръсквачи или дюзи втора употреба ви решават проблема.но без диагностика не се хвърляйте

Коментар

Kолата запали.Имало е някакъв проблем с токовите и дюзите не са отваряли изобщо.Подробности кое и как точно не знам.
            Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Ако може колегата да напише как точно са открили проблема и кое се е оказало ще бъда много благодарен
              Fiat Bravo JTD '99

Коментар

Как точно е открит проблемът не знам, защото Румен и Велин са го борили - общо-взето причината е била в това, че не е стигал ток до дюзите, за да отворят и поради това е вдигала налягане в рейла до 400, понякога и повече бара.Благодаря на отзовалите се.П.П. Прикачам графика от стартиране на двигателя взета снощи.
                Прикачени файлове
                Alfa Romeo 145 '00, 1.9 JTD

Коментар

Егати каръшката работа!Добре е че е пак между живите.Аз лично след като разгледах първия лог бях сигурен че не е проблема в налягането."Ти да видиш" ... Поздрави!

Коментар

Working...
                  X