Кои са разликите при стило мултиджет и комби как да ги различа?[/code][/i]
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да различа кое е стило мултиджет и комби?
Collapse
X
-
Как да различа кое е стило мултиджет и комби?
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2004 г.
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2005 г. - за частиЕтикети: –
-
Stilo Multijet е....да речем модел на двигателя...т.е. има си стило което е с 3-5 врати и комби което си е просто Stilo JTD...същите вариации ги има и Stilo Multijet...там просто двигателя е с някой различия или по скоро електрониката мисля...и е с 120-140к.с. вместо както при стандартното Stilo JTD с 80 или 115....Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
Това са две абсолютно различни неща - комби е като е вагон назад, а мултиджет се нарича по-новия дизелов мотор.Което автоматически означава че има доста комбита, които са мултиджет Как да ги различиш - ми комбито визуално - колегата ти е показал снимка.А мултиджета се познава по това че е по-нова година - мисля след 2004 и е повечко коне - 1,9 обикновено е 115 коня, а мултиджета - 140.Разликата е в управлението на впръскванията - обикновеното ЖТД (Униджет) впръсква нафта 2 пъти на такт, а мултиджета до 5 пъти, а най новия Мултиджет 2 - до 8 пъти на такт.Това има отножение към разхода, мощността, екологията, шума и др.ето ти едно сайтче където много красиво е обяснена разликата между тези двигатели - сайта си е на ФИАТ Пауър трейнс - демек производителя на двигателите.http://www.fptmultijet2.com/eng/up-t...injections.phpAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
ntodorov написа:Със сигурност колегата има предвид мултивагон, но е писал мултиджет. По-скоро въпросът му е, каква е разлика между Стило ( мултивагон) и Стило ( комби)...Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
simeon3000 написа:ntodorov написа:Със сигурност колегата има предвид мултивагон, но е писал мултиджет. По-скоро въпросът му е, каква е разлика между Стило ( мултивагон) и Стило ( комби)..."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Т.е. да разбирам ли , че JTD има две поколения (примерно аз имам Мареа 2000г, а баща ми има Стило 2004г и те са тотално различни) ? Ако някой е запознат с разликите - моля да ми ги обясни!А пък Стилото от друга страна до 2005 е JTD, a след това е MultiJet ?Fiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар