Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем при палене Браво 1,9 ТД

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем при палене Браво 1,9 ТД

Проблема е ,че давам на контакт, изчаквам да изгасне лампата на подгряващите свещи на таблото както си му е реда и щом тръгна да въртя стартера чувам едно странно "щтракване" идващо някъде зад жапката (или просто от дясната страна зад таблото) и след това стартера си върти биз да мога да запаля. Така по 3-4 пъти докато накрая запали без да чуя преди това щтракането все едно нищо не е имало на колата. Какво може да е? Шалтера го смених преди 2-3 месеца, но и симптомите тогава бяха по-различни.

Пр Бравата зад корите на жапката , в горната част , има реле и 2 бушона - провери си и ти релето, като махнеш корите. Аз сложих руско реле , маи с 5 крачета, и се оправи!

Коментар

Мерси колега, още днес ще проверя!

Коментар

Наистина се оказа точно това реле. Така и не разбрах за какво е точно точно- едни ми казахаq че е за стартера, други ми казваха, че е за свещите... Но според мен е по-скоро второто, защото без релето стартера си върти но колата не пали. Ще кача снимки къде точно се намира релето и какво точно представляваq за тези които имат същия проблем като моя. Надявам се да бъда полезен

Коментар

Working...
        X