ganchoto написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Притрисане при потегляне и още един проблем
Collapse
X
-
-
Аз съм сменял лагери на първичния вал на Пунто 1.Това беше преди около 5 години. Тогава дадох за части около 70-80 лв - нови лагери - не помня колко, но не бяха прекалено скъпи. Труда беше 120лв и наистина не всеки се захваща да го прави, както и не на всеки е за даване да го прави...Втора употреба кутия е вариант, но е добре да и се направи ревизия преди да се сложи - поне да се отвори и да се почисти основно - то ако има някакви тежки зорове - при отварянето личат - изронени колела, синхрони, стружки, потъмняване от загряване и т.н.Не че не може на сляпо да се сложи друга кутия - имам приятел който сложи на сляпо кутия и даже не й смени маслото, а вече кара доста десеки хиляди така...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
И все пак не става ясно дали има начин да се разбере дали е лагер или самия съединител. Как да се разбере дали е износен съединителя? Както вече споменах ни най-малко не отлепя горе... Най-лесно е да разглоби всичко и да се види на място, но този метод ми се струва доста скъп...ex FIAT Marea 1.9 TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар