Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с каретата!!! JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

BO написа:
    HATPOBEH написа:
    АЗ имам същия проблем и скоро ще сменям .... та ми казаха че от Мареа ставали някои карета ... ама от нови няма смисъл ... на стоковите фиати се чупят за година - две , а камо ли пък за чипосани като нашите .
    Защо пък на моята 12 годишна Мареа каретата си бяха още оригиналните, а се караше 2 години чипосана?Не трябва само газ, трябва малко и акъл
    аз акъла го имам ами си взех колата преди 3 седмици и доста газ и раздавам щото мноого варви и не съм и се наситил още .... са искам да слагам хибридна турбина може ли да ми препоръчате нещо където да има по-малко доработки по него турбо пътища и тнт ?

Коментар

смени маншионите и ше спрат да се чупят , сложи пластмасови, истински
      Punto JTD
      http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Коментар

какво ще кажете за поли-оретан мисля да си правя предницата на бравото с поли-оретан някой който ползва този вид тампони да каже + и - и дали си струва

Коментар

+1.Няма карета за тоя вид каране.
          Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

1

FGRC написа:
            +1.Няма карета за тоя вид каране.
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov

Коментар

HATPOBEH написа:
              BO написа:
              HATPOBEH написа:
              АЗ имам същия проблем и скоро ще сменям .... та ми казаха че от Мареа ставали някои карета ... ама от нови няма смисъл ... на стоковите фиати се чупят за година - две , а камо ли пък за чипосани като нашите .
              Защо пък на моята 12 годишна Мареа каретата си бяха още оригиналните, а се караше 2 години чипосана?Не трябва само газ, трябва малко и акъл
              аз акъла го имам ами си взех колата преди 3 седмици и доста газ и раздавам щото мноого варви и не съм и се наситил още .... са искам да слагам хибридна турбина може ли да ми препоръчате нещо където да има по-малко доработки по него турбо пътища и тнт ?
              почни всичко от началонаправи си колектор според турбината и прокарай нови търбо пътища нали е 1 ден работа. Аз съм се хвърлил на GT2256V от 2.4
              leave something of the happiness you bring

Коментар

...

само да кажа че маншоните са огин
                Фиат Браво 1.9 JTD REMAP

Коментар

Working...
                X