Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем със жилото на помпа ЛУКАС ТД 100

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем със жилото на помпа ЛУКАС ТД 100

Със запалването съм със ниски обороти и какво установих, жилото на мембраната се опъва веднага нищо че е студен мотора и няма 53 гр.Включвам климатика жилото се връща оборотите се вдигат,та въпроса ми е кой командва този процес кое от двата датчика на термостата е за тази команда ако може ми дайте номер на датчика във АХМ на мирам само единия който е със букса с 2 кабела другия мисля че е със 1 кабел.
    Човекът е човек когато е на път.

ако температурата на въздуха е над 25 градуса несе включва повишаване на оборотите на празен ход
    Fiat Bravo TD100

Коментар

Благодаря ти,това наистина е логичен отговор.Дано да е така!Ще чакам хладно време,че както в Русе така и в Бяла е страшно горещо.Чао,почти градски.

Коментар

Ето днес си е по хладно и системата за повишаване оборотите на празен ход си заработи както трябва, е винаги има нещо което не знаем затова има форум да се пита не е срамно.

Коментар

lionov_1965 написа:
          Ето днес си е по хладно и системата за повишаване оборотите на празен ход си заработи както трябва, е винаги има нещо което не знаем затова има форум да се пита не е срамно.
          Fiat Bravo TD100

Коментар

Working...
          X